HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba arkadaşlar. Malumunuz 31 Aralık 2011 tarihinde ustalık eseri olan ''Jüpiter'' adlı server açılacaktır. Biz de böyle mükemmel planlanmış olan servere başlama kararı aldık.
Öncelikle oyunda ve forumda ''karakterist anlamda sağlam'' ve ''oyun anlamında deneyimli'' kişileri kurulacak olan loncada aramızda görmek istiyoruz.
Temel amacımız, özellikte Mars'ta olan büyük kavgaların Jüpiter'de yaşanmamasını ve serverde şiddetin en aza indirgenmesini sağlamak, bu oyunun ''eğlence'' olgusu çerçevesinde oynandığını servere ve forumumuza benimsetmektir. Türkiye'nin en kaliteli ve en büyük private serverinde ''barış'' olgusunu benimsetmek temel amacımızdır
Fazla online olamayacağımdan dolayı lonca kuracak kişiler sizlerle oyun içinde daha yakından ilgilenecektir
Jüpiter'e başlama ve lonca konusu fikrini belirten ''Snarit''e teşekkürlerimi sunarım. Jüpiter'deki topluluğumuza katılacak arkadaşlar ilk başta Snarit'e başvurursa sevinirim.
Açılacak olan lonca büyük ihtimal Shinsoo Krallığı'nda olacaktır.
Kurucu: Snarit
Değerli Üyelerimiz:Önceki serverlerde çok iyi dereceler yapan birçok sürpriz ismin ekibe gelmesi söz konusu
- Cyprus(Uğur)
- xKoRSaNx
- TheTridKing
- eXeLaNsTR
- M@STER
- YouJin
- Cix12
- HIP0KRAT
- FinaL07
- SiNaNSnMz
- pvp2112
- backtoback
- wielwolff
- Cagataye95
![]()
Ekleyin Grange yi de

500 ü geçti sayfa yenilemem
Benimde malesef tek çaremiz sabır sabır...
Ekleyin Grange yi de![]()
K.bakma da ben bile edidim beni eklemiyorlar...

K.bakma da ben bile edidim beni eklemiyorlar...![]()
Server Açılsın Bi Ayarlamalar Yapılacak