HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merkür'ün eskiden en iyi savaşçısıydım.
0oo listede 0lmak için napıcaz ekleyin işte zaten oyun acılınca farkımı görüceksiniz ismimi sürkli işitceksizinz
(Wwhisper)
(Wwhisper)0oo listede 0lmak için napıcaz ekleyin işte zaten oyun acılınca farkımı görüceksiniz ismimi sürkli işitceksizinz(Wwhisper)
Sabred kardeşim az kaldı server açıldıkdan sonra düzenlemeler yapılacak.
Öncelikle merhaba .
Uzun bir süreden beri metin2 oynamıyorum.Yanlız son günlerde oynama isteğim baya bi arttı.Eğer uygun görürseniz aranızda olmak isterim.3-4 Yıllık m2 deneyimim var bundan önce MmoMt2 oynamıştım sonradan bıraktım ve o zamandır beri m2 oynamıyorum .
Kefil olarak gösterecek kimsem yok şuanda M@STER olsun Cagataye95 Olsun 2Sinide Tanımıyorum
Uzun lafın kısası aranızda olmak isterim konu ile yazdıklarımı cevaplarsanız sevinirim .
İyi forumlar .
Uzun bir süreden beri metin2 oynamıyorum.Yanlız son günlerde oynama isteğim baya bi arttı.Eğer uygun görürseniz aranızda olmak isterim.3-4 Yıllık m2 deneyimim var bundan önce MmoMt2 oynamıştım sonradan bıraktım ve o zamandır beri m2 oynamıyorum .

Kefil olarak gösterecek kimsem yok şuanda M@STER olsun Cagataye95 Olsun 2Sinide Tanımıyorum

Uzun lafın kısası aranızda olmak isterim konu ile yazdıklarımı cevaplarsanız sevinirim .
İyi forumlar .