noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Jüpiter'e Başlıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hersey guzel olacak gıbı gozukuyor loncamız simdiden hayırlı olsun :) marsın oyuncu kaybetmesındekı en buyuk sebeb gm yardımlarının burda olmamasını temmellı edıyoruz cunkı 5.6 ay o ıtemlere emek veren kısılerın karsısına hıc emek vermeden gecen kısıler yuznden cok oyuncu kaybetmıstık sahsen ben bu sebebten bıraktım marsı benı herkez tanır ve carımın gucunu bılırdı ama benım verdıgım emegı 1 gunde emek vermeden yapan kısılerı gorunce sogudum bıraktım ins jüpiterde boyle birseyle karsılasmayız gmlerın oyunda normal karater kulanmalarına karsıyım ben elınde olan yetkılerle hem cok guclu bır karater yaratabılıyor hemde bazı gmler marsta gorduk cevresındekılerı guclendırebılıyor buu olay oluncada emek veren ınsanların emegı bosa gıtmıs oluyor tek temenım bu herkezın esıt sartlarda oynayacagı bir jüpiterde istedıgı kadar zor sartlarda oynamaya hazırım yeterkı ben emek verıyorsam herkez emek vererek oynasın sımdıden hayırlı olsun herkeze...

Ugur kardeısme katılıyorum mesela soyle 1 tedbır alınabılır. Gm carları Ticaret yapmaları eger nacivattan engellenebılıyorsa engellenebılır 2. olarak Degerli admın her hafta 1 defa Server gecmısıne gozden gecırıp herhangı 1 gmcarın baska bır cara verdıgı yaptıgı bır sey varsa goreblır. Marstaki sevimsiz oalyların burdada yasanmasını ıstemıyorum. Jupıtere baslıyacagım emınım Beni aralarında gormek ısteyenler vardır :) Haydi hayırlısı 1de serverın tam olarak saat kacta devreye gırecegı belırtılırse cok daha harıka olur :) ona gore hazırlanırız:D

Beyler Loncayı hangı bayrakta kuruyorsunuz?

SeLam ArkadaşLar BenDe JüPiTeRDen Devam Ediyorum Eğer LonCanızDa Banada Bi Yer VarSa Aranıza KatiLabiLirim Ben Merkür Den USTURACI TanıyanLar Tanır KarakTerimi KişiLiğimi Bi Çok Arkadaş BiLir SizLer Gibi Oyunda Bi YerLere Gelmiş inSanLarLa oyNamak Benim içinDe Ayrı Bi TecrüBe oLur...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri