Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Mrb arkadaslar Öncelikle konuyu dikkate aldığınız ve okudugunuz için teşekkür ederim.
Görsel Anlatımda Gösterildiği gibi Yapılması Gereken Herşeyi Yaptım Cheat Engineden FreeStyler için Kodu ALıp Yapıştırdıgımda Onaylıyor Ve açılıyor Fakat Normal Durumda İken Bile 4444444444 33333333333 Gibi Tuşlara basıyor Yani Dansta değilm Normal Durumdayım Hiç birşey yapmıyor iken bile tuşlara otomatikmen basıyor Metin belgesi Açtıgımda Metin Belgesinede Aynı şekilde Tuşlara BAsıyor Yarışmaya Girdiğimde İse Gösterilen tuşlara Basmıyor Kafasına Göre takılıyor yanlış tuşlara basıyor ve sabit tuş Şimdiden yardımlarınız için tşkrler.
Görsel Anlatımda Gösterildiği gibi Yapılması Gereken Herşeyi Yaptım Cheat Engineden FreeStyler için Kodu ALıp Yapıştırdıgımda Onaylıyor Ve açılıyor Fakat Normal Durumda İken Bile 4444444444 33333333333 Gibi Tuşlara basıyor Yani Dansta değilm Normal Durumdayım Hiç birşey yapmıyor iken bile tuşlara otomatikmen basıyor Metin belgesi Açtıgımda Metin Belgesinede Aynı şekilde Tuşlara BAsıyor Yarışmaya Girdiğimde İse Gösterilen tuşlara Basmıyor Kafasına Göre takılıyor yanlış tuşlara basıyor ve sabit tuş Şimdiden yardımlarınız için tşkrler.
:ka24:Evet.Artık Hile Çalışmıyor.44444848848484 gibi yazıyor.Dansta başlangıçta tek tuş iken ona basıyor.2 tuşa çıkınca olmuyor.2 den devamıda gelmiyor tabiki hepsinde öyle oluyor.Bakmanızı Rica Ediyorum...
Peki Şimdilik Rus Botuyla İdare edelim bakalm
ilgnz içn tşkrler.
ilgnz içn tşkrler.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)