noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

:) SleuthHound Inn Tam Anlatm!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dragon9995
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 473

Dragon9995

Level 2
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar çoğu kişinin bildiği hani şu içine girdiğimiz anda nappcamızı bilemediğimiz ve her tarafı didik didik ettiğimiz ev sleuthhound. ben uzun bi zaman sonra yeni buldum nasıl yapıcağımı ve şimdi burda bilmeyen arkadaşlarıma anlatıyorum

arkadaşlar ilk önce eve giriyoruz girdiğimiz anda dev bir kendimizi dev bir girişte buluyoruz, önce merdiven yanda adam fln. merdivenin yanındaki adam bize görevleri veren arkadaşımız curry.. ilk önce onunla konuşuyoruz bize bir slayt izletiyor ve görevlerimiz başlıyor.. bu görevler şu şekilde hani bilirsiniz genelde eski dedektif filmlerinde gizem araştırırsınız ve sizde slaytta izlediğiniz canavarları araştıracaksınız..

ilk önce sizden 6 önemli şahısı bulmanızı isteyecek. bunlar: agatha peacock, alfred hitchgreen, edgar allen plum, sir artur mustard, angela whiteberry, ve scarlet drew.. bunların başındaki click butonu soru işareti şeklindedir.. size bunlara nasıl gideceğinizi anlatıcam:

(not: arkadaşlar bazı kafasında tencere benzeri buton olan kişiler evin hizmetçileridirler. bunlar en önemli kişilerdir. evde tüm sliahları ve kişileri bulunca solve mystery adlı bir şey gelecektir. hizmetçiler onu çözmek için lazımdır.. yapacağınız şey hizmetçilere tıklayıp BÜYÜK HARFLE YAZILAN yazıları bir kağıda not almaktır.. hizmetçileride yazmayı unutmayın üstlerine. ne işe yarıycak bu derseniz veya burayı okuyosanız hemen aşağıya solve mysteryi anlattığım yere bakın.)

(not2: bu evde bazı odalara girebilmek için skull aaa sistemi vardır.. her kestiğiniz slottan 1 skull aaa düşer)

ilk önce evin girişinde başlıyoruz.. sağa dönüyoruz ve 101 nolu odaya giriyoruz. orada agatha peacock ile karşılaşıyoruz ve tıklıyoruz.. bu tamam ekranda found 1/6 suspect yazacaktır, ve bu sizin bulduğunuzun göstergesidir..odanın içinden tekrar sağa dönüyoruz ve 3 kapılı bölmeden üst tarafa çıkıyoruz. burası üst koridor. sola dönüyoruz 102 nolu oda görünüyor. giriyoruz, burada 2. kişimiz alfred var. tıklıyoruz, sonra odanın içinde tekrar sağa dönüp odanın banyosuna giriyoruz. edgar allen plum ordadır.. 3/6 oldu. odadan tamamen çıkıp yine koridora geliyoruz. sola dönüp gidiyoruz 103 numaralı odaya giriyoruz hizmetçideki BÜYÜK HARFLİ YAZILARI not alıyoruz ismiyle birlikte. sonra odanın içinden tekrar sola dönüyoruz ve sir mustard ı da hallediyoruz. yukarı çıkıyoruz. bahşeye açılan bir kapı ve bir kapı daha var. soldaki kapı da hizmetçi vardır unutmayın girin notu alın. sağdaki kapıdan bahçeye giriyoruz. sağa düz ilerliyoruz 2 kez. sonra scarlet drew çıkar. tıklıyoruz 5/6 oluyor. bi ileri daha gidiyoruz hizmetçi vardır. yine aynı şekilde not alıp scarlete dönüyoruz. onun sağında bitkilerin ortasındaki merdivenden çıkıyoruz. mutfağa geliyoruz burda yine hizmetçi vardır. not alıyoruz ve soldaki kapıdan çıkıyoruz. ve işte! son kişi angela whiteberry i buldunuz! tebrikler, şimdi arkadaşımız curry nin yanına girişe geri dönüyoruz ve ona bildiriyoruz...

2. adım silahlar.

şimdi curry arkadaşımız bizden 6 tane özel silah bulmamızı istiycektir. 1 kılıç 1 balta 1 çekiç 1 staff 1 polearm ve 1 dagger. yani her tür silah var. şimdi yine girişten başlıyoruz ve sola bakıyoruz. solda 2 oda vardır. 1 tuvalet ve 1 alet edevat eşya kileri. kilerin kapısı yukarı doğrudur ve kapıda storage yazar. giriyoruz ve ik silah çekici duvarda görüyorz ve yanına gidip alyoruz ve ekranda yine yazı çıkacaktır found 1/6 weapons diye. o odadan aşağıya inen boşluğu gördünüz. ordan inin ve hizmetçideki notu alın. tekrar girişe gelin. bu sefer yanındaki kapı tuvalete girin. klozete tıklayın oda hizmetçidir ve not alın yine. sonra tekrar çıkın. (kişilerden beri 6 tane hizmetçi notu almış olmanız lazım.) girişte yine sağa dönün. 101 nolu odaya girmeden düz gidin yukarı çıkın tekrar çıkın ve üst koridordayız. orda 2. silahımız balta karşımızda gözüktü. hemen alın. sonra soldan sonuna kadar hiçbi odaya sapmadan düz gidin. 102 ve 103 ü geçin. koridor sonunda 3. silah olan parmak polearm ı hemen köşede kapının yanında bulacaksınız. onu alın, aşağı kapıya girin hizmetçi vrdır. not alın tekrar koridora gelin ve kapıdan yukarı çıkın sir mustard ı geçin ve yine bahçenin ayrımındasınız. sağa dönüp bahçeye çıkın. tekrar yürüyün ve bir cam ve yanında rose petal sceptor isimli staff ı göreceksiniz. onu alın. aldıysanız tekrar yürüyün ve scarler in yanındaki merdivenden yine eskisi gibi çıkın. mutfaktan yürüyün angelayı geçin tekrar aşağı inmeden sağa dönün. hizmetçi vardır. notu yine alın ve çıkın.bi aşağı inin, genelde kasılan bir sürü player yığını ve duvarda sleuthhound blade kılıcını göreceksiniz. alın. 5/6 oldu. ordan bir aşağı daha inin ve kütüphane koridoru olan en alt koridora geldiniz. sağa dönün ve burda kapılar göreceksiniz. ve küçük masanın üstünde ismi hardy olan bir dagger göreceksiniz. onu alın. Tebrikler! silahları tamamladınız. şimdi library yazan kapıya girin ordada bi hizmetçi olmalıdır. girin ve notunu alın sonra curry e gidin.

3. Adım (en önemli son adım) Solve Mystery!!!!

evet arkadaşlar hatırlıyosanız size hizmetçilerin büyük harfle yazdığı kelimeleri HİZMETÇİNİN İSMİYLE BİRLİKTE NOT ALMANIZI söylemiştim.. bu solve mystery e lazım.. sistemi şöyle. evde 9 hizmetçi 9 ÖNEMLİ İSMİ GEÇEN ODA (evde daha fazla oda var tabii bunlar önemli odalar.) 6 silah ve 6 kişi var. her 9 hizmetçide kişilerin, odaların, ve silahların nerde olduklarını söylüyorlar. 9 hizmetçiyi bulup hepsinde notları aldıktan sonra 1 oda, 1 kişi ve 1 silah eksik çıkıyor. ve solve mystery i açınca bizim onları göstermemizi istiyor.işte bu kadar yani 9 tane hizmetçidende notu aldıysanız tmmdır.

şimdi sayalım gizemi:

arkadaşlar baştan beri kişileri ve silahları aradığımızdan beri size tüm hizmetçileri not aldırmış olmalıyım ben saydım. 9 tane çıktı, eğer değilse burdan yazın halledelim. neyse:

9 tane hizmetçi adı şöyle: didet, eira, handy, john, sebastian, moiselle, honor, jarvis, poole.

not aldığınız kağıda iyice bakın ve hepsi 9 da 9 mu bakın, ben baktım tam çıktı.. eğer tamamsa şimdi sizlere odaların isimlerini sayıcam

odalar: storage room, public bathroom, music hall, laundry room, garden, trophy room, library, dining hall, kitchen.. tamamdır şimdi not aldığınız kağıda bakın hangi oda yokmuş, hizmetçiler vermemiş bakın??? bende kitchen YOK sizde hangisi yoksa solve de onu getirin! 1/3 tamamladık. şimdi kişileri vericem.

Kişiler: agatha, alfred, edgar, sir mustard, scarlet, angela. kağıdınıza iyice bakın, hangisi yok? bende scarlet yok sizde hangisi yoksa onu işaretleyin! tebrikler, 2/3 yaptınız.. şimdi silahlar..

silahlar: carpenter hammer, sleuthhound blade, axe of indincment, hand of the polearm, rose petal sceptor, hardy dagger. kağıtta hangisi yok? bende hand polearm yok sizde hangisi yoksa onu getirin!

veeeer mutlu son! bitirdiniz şimdi seçeneğe tıklayın ve slayt ı izleyin. slayttan sonra bir tavan arasında 1000 hp lik bir dolapla kapışıyoruz.. köşedeki 6 sandığı gördünüz herhalde. onlar shoplar. dolapın ismi harmorie. kesiyoruz ve anahtar düşüyor. sandıkları deniyoruz ve bir shop açıyoruz. bana scarlet düştü inş size o düşmez memberli çünkü. ve sonra kesmeye devam edelim. çünkü bulduğumuz 6 silahtan biri düşüyor!! biz hellkiv ile birlikte hand polarm hardy dagger rose petal ve blade düşürdük ama hiçbirini almadık!!

arkadaşlar çok emek verdim uzun sürdü +repi esirgemeyin. özelden veya burdan yazın anlamadığınız bir yer varsa birlikte yapalım. çok anlaşılır anlatmaya çalştım inş öyle olmuştur.. bi yerde yanlış yaptıysam yazın emeğe saygı hoşçakalın.:D:l04::l04:

Sleuthhound la ilgilenmiyorum ama yinede ilgilenen ve öğrenemeyip öğrenmek istiyen arkadaşlara yardımcı olabilir.
Teşekkürler bu aralar konular yok artık forumla kimse ilgilenmiyor...(çok pvp yapılıyor)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri