Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sevgili Adminlerim ve Sevgili Arkadaşlarım bu konuya girip göz atmaya başladığınız için size minnetarım evet şimdi aşşağıdaki yazıyı okuyun yardım edin sevindrin şu garibanı
Arkadaşlar ben cs 1.6 da zm server hastasıyım ama ammo lu olanlara ammo nedir bilmeyenler varsa kısaca söliim zombi vurdukça kazanılar para bu para özel silahlar almamıza yarar neyse çok uzattım.Arkadaşlar ben bu ammo hilesini araştırdım ama bulamadım ne olur eğer biliorsanız verirmisiniz yada sölermisiniz sölenenleri değerlendiricem eğer olursa + rep vericem ne olur!!!!!!:ka19:
Arkadaşlar ben cs 1.6 da zm server hastasıyım ama ammo lu olanlara ammo nedir bilmeyenler varsa kısaca söliim zombi vurdukça kazanılar para bu para özel silahlar almamıza yarar neyse çok uzattım.Arkadaşlar ben bu ammo hilesini araştırdım ama bulamadım ne olur eğer biliorsanız verirmisiniz yada sölermisiniz sölenenleri değerlendiricem eğer olursa + rep vericem ne olur!!!!!!:ka19:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)