- Konular
- 115
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Karalama ile Alakası Bile Yok Be GülümSorunlarımız Sayesinde Nasıl Bir Kişilige Sahip Olduklarını Öğrendik
ve Yanlış Düşüncelere Kapıldığımı Anladım.
Sanırım LordaLi Güzel Kardeşim Sende Bunların Yandaşısın
Ne o Tutulalım Diye veya Sektörde Yer Alalım Diye Bu Gibi Şeylermi Planlıyorsunuz))) Kata Kulle'ye Gerek Yok
Her Neyse Lafı Gevelemeyelim.
Kesinlikle Hic Bir Vatandaş'a Bu Saatten Sonra Önermiyorum.
iyi Forumlar...
ben onlarin yandasi filan degillim!!! Sadece ben sunucularini begendim birkac referanslarini gordum ve almaya karar verdim.Seinin derdin akillibilisim le ise git onun yetkilileriyle konus ne gelip adamlara suc atiyorsun
- Konular
- 115
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle Olumlu ve Olumsuz Yorumlarınız İçim Teşekkürlerimi İletiyorum , Herkesin Doğal Olarak Farklı Görüşleri Olabilir Benim A Dediğime Bir Baskası Bde , Zde Der Gayet Normaldir.Madem Böyle Bir Yorum Yapıldı Cevap Vermek İstiyorum. Allahın İzniyle Şerefimizle Bu İşe Başladık 5. Günümüzde 28 Ref. Ulaştık Kaliteyi ve Uzman Kadroyu Bilen Gözü Kapalı Alıyor.Şayet Bir Sorununuz Varsa Tel. No Bırakmanız Yeterli Olacaktır. Süper Mod Kill For You Yani Uğura Gelince , Uğur 2.5 Senelik Kardeşim Öte Bir Kişidir. Gereksiz Yorumlar Yapılmış Siz Gidip Hazer Soft Konusunda Akıllı Bilisım ile ilgilı Konu Açarsanız , Asılsız Konuşmalar Yaparsanız Banned Olursunuz.Sorun Varsa Ve Kanıtınız Varsa Gerekli Bölümler Mevcut.Kimseye Güvenme Gibi Bir Konu Yok Madem Adamsınız İzmir Menemem ve Ankara Eryaman Migros 4. Kat Erdemli Grup Ofisimiz Sabah 9.30 ile Akşam 10 Arası Açıktır ,Buyrun Bekleriz. Erdem GÖK.
sana aynen katiliyorum kardesim bende sizin uzman ve tecrubeli kadronuzu gordugum icin sizden alacam
- Konular
- 115
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
barışdjj;7902893' Alıntı:Hafta sonu sunucumu alıyorum valla onerırmıyım onerırım su ana kadar sikayet duymadım he diyebilirsiniz bu konuda bile var kotu yorumlar ama asılsız adam lafı koymus adli yola gelın demıs varsa delıl gıdın
delilleri olsaydi zaten simdiye sikayetler bolumune ve adli yollara basvurmustular bile ama hazersoft onlara karsi birsey yapmadigi icin anca boyle bos bos konusuyorlar ha eger 1 sorun varsa gitsinler akilli bilisimin yetkililerine soyleesinler
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben onlarin yandasi filan degillim!!! Sadece ben sunucularini begendim birkac referanslarini gordum ve almaya karar verdim.Seinin derdin akillibilisim le ise git onun yetkilileriyle konus ne gelip adamlara suc atiyorsun
Derdimi ifade Ettim Ben zaten Yanliz Mesajlarim Silindi. Ters cevap Yazma
+ Akilda verme Bana
HazerSoft Sahibi ile iletisimdeyim. Sorularima Aciklik Getiricek. apar ile Yüzlesecegiz Bakalim.- Katılım
- 21 Ara 2011
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Derdimi ifade Ettim Ben zaten Yanliz Mesajlarim Silindi. Ters cevap Yazma+ Akilda verme Bana
HazerSoft Sahibi ile iletisimdeyim. Sorularima Aciklik Getiricek. apar ile Yüzlesecegiz Bakalim.
Anlamanda güçlük olduğunu ve çocuksu bir yapın olduğunu bende anladım.
Apar ve Oğuzcan Yani DarkLord Akıllı Bilişimden Ayrılmış olduklarını bir çok kez söledi artık hazersoftta yani akıllı bilişimle olan işiniz gidin akıllı bilişim ile çözüm apar'ın daha akıllı bilişimle alakası olmadığına göre gelip burada bu şekil yorum yazmayın.
Adam sana daha kaç kere diyecek Akıllı Bilişim'den ayrıldım diye.! ve eğer akıllı bilişim onun olup şirketi kapatsaydı haklıydınız fakar sadece o bir çalışandı..Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)