xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HAERSOFT u nasil bilirdiniz???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoRDaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

LoRDaLi

Level 6
TM Üye
Konular
115
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaslar ben hazersoft dan server almayi dusunuyorum ve bana hazersoftla ilgili iyi kotu bilgi verirmisiniz

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sektörde yeni olan bir firma olsada, firmadaki insanların her biri işini en iyi şekilde yapacağına inandığım ve birbirinden değerli kişilerdir gözün kapalı güvenip sunucu satın alabilirsin.
Kardeşim Bu HazerSoft Piyasadaki En İyi Firmalardan Biridir.Bikere Böyle Uzman Kadroya Güvenmemek Elde Değil Adamlar İşinin Kralı Adam Kendisi Npc Yapıo Quest Yapıyo Server Files Yapıo Admin Panel Yapıo yapıoda Yapıo ve Hepside Çok Güvenilir İnsanlar Bende Serverimi Bu Şirkete Taşıtıcam Merak Etme Bu Swatch Fln Kafanı Karıştırmasın .Zaten Forumda Reklamı Olan Bi Firma Ciddi Bi Firmadır. O Reklamlar Bedava Değil Biliyorsn Adamlar Sağlam Olmasa Niye Reklam Yaptırsın ? Neyse %100 Güvenilir %100 Saygılı İşini Bilen Bi Şirket
barışdjj;7902893' Alıntı:
Hafta sonu sunucumu alıyorum valla onerırmıyım onerırım su ana kadar sikayet duymadım he diyebilirsiniz bu konuda bile var kotu yorumlar ama asılsız adam lafı koymus adli yola gelın demıs varsa delıl gıdın

delilleri olsaydi zaten simdiye sikayetler bolumune ve adli yollara basvurmustular bile ama hazersoft onlara karsi birsey yapmadigi icin anca boyle bos bos konusuyorlar ha eger 1 sorun varsa gitsinler akilli bilisimin yetkililerine soyleesinler
Sektörde yeni olan bir firma olsada, firmadaki insanların her biri işini en iyi şekilde yapacağına inandığım ve birbirinden değerli kişilerdir gözün kapalı güvenip sunucu satın alabilirsin.

Öncelikle Merhaba.
Şirketimiz Yenidir.
Ama Buna Rahmen 20 Referansımız Vardır.
Sizide Aramızda Görmek İsteriz.
Beni Bilen Bilir DarkLorD Oğuzcan GÖKMEN Diye Sorarsanız Forumda Gerekli Açıklamayı Alırsınız.
HazerSoft Yetkililerinden Biride Benim.
Hayırlı Forumlar Dilerim.

Not : Nasıl Bilirdiniz :
İyi Bilirdik Diyip 2 Toprak Atıp Gömücez. :D Konu Başlığı Güzelmiş.

bilginiz icin tesekkurler

Yorum İçin Teşekkür Ederim Batuhan.
Bizi Bilenlerden Biride Batuhandır,
Yorum İçin tekrardan Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri