- Konular
- 858
- Online süresi
- 41m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1,296
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 263
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Olumlu ve Olumsuz Yorumlarınız İçim Teşekkürlerimi İletiyorum , Herkesin Doğal Olarak Farklı Görüşleri Olabilir Benim A Dediğime Bir Baskası Bde , Zde Der Gayet Normaldir.Madem Böyle Bir Yorum Yapıldı Cevap Vermek İstiyorum. Allahın İzniyle Şerefimizle Bu İşe Başladık 5. Günümüzde 28 Ref. Ulaştık Kaliteyi ve Uzman Kadroyu Bilen Gözü Kapalı Alıyor.Şayet Bir Sorununuz Varsa Tel. No Bırakmanız Yeterli Olacaktır. Süper Mod Kill For You Yani Uğura Gelince , Uğur 2.5 Senelik Kardeşim Öte Bir Kişidir. Gereksiz Yorumlar Yapılmış Siz Gidip Hazer Soft Konusunda Akıllı Bilisım ile ilgilı Konu Açarsanız , Asılsız Konuşmalar Yaparsanız Banned Olursunuz.Sorun Varsa Ve Kanıtınız Varsa Gerekli Bölümler Mevcut.Kimseye Güvenme Gibi Bir Konu Yok Madem Adamsınız İzmir Menemem ve Ankara Eryaman Migros 4. Kat Erdemli Grup Ofisimiz Sabah 9.30 ile Akşam 10 Arası Açıktır ,Buyrun Bekleriz. Erdem GÖK.
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bakın bir daha hazersoft ile akıllıbilişim i karıştırmayın.Bizim bir suçumuz yokken bizi karalamak bir suçtur.Bundan sonra suçumuz olmadan karalayan arkadaşlara gereken neyse yapılacaktır.
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bakın bir daha hazersoft ile akıllıbilişim i karıştırmayın.Bizim bir suçumuz yokken bizi karalamak bir suçtur.Bundan sonra suçumuz olmadan karalayan arkadaşlara gereken neyse yapılacaktır.
Bak Kardesim. Yazdıgımız Cevapları Yetkili Olan Arkadaslarına Sildirtme. veya Sildirttigin Yetkili Kisileri Burada Belirt "ki" Gereken Sikayetimi Yapayım. Kafasına Göre iş Yapamaz. Adınıza Sikayette Bulunacagım. FORUM ADMİN ' ine. Bu 2. Oluyor Yazılan Cevapların Silinmesi. Kendi Postlarınız Kalıyor Bu Durumda Ön Planda Olan Siz Oluyorsunuz. Herkes Bilicek.!!! Belirt Bakalım Sen Burada Hangi Yetkiliye Sildirdiysen o Yazılan Mesajlara Karşılık Benim Yazmış Oldugum Mesajları ? Kafanıza Göre iş Yapamazsınız. ADMİN Tabi ki Haberdar Değil Bunlardan ehh Şikayet Eden Olmazsa Nereden Bilsin.
Herşeyi Detaylı Olarak Anlatıldı. Ehh Tabi işinize Gelmedi Sildirin Hemen Mesajı.
Son düzenleme:
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beyefendi benim ismim soyismim ERDEM AYAYDIN msn mi ekleyin detaylı konuşalım yoksa burda uzucak gidicek muhabbet.
satis@hazersoft.com ekleyin konuşalım neyse derdiniz
satis@hazersoft.com ekleyin konuşalım neyse derdiniz
- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hafta sonu sunucumu alıyorum valla onerırmıyım onerırım su ana kadar sikayet duymadım he diyebilirsiniz bu konuda bile var kotu yorumlar ama asılsız adam lafı koymus adli yola gelın demıs varsa delıl gıdın
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)