Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Oğlunu Hortumun İçinden Çekip Aldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan C0nder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oğlunu Hortumun İçinden Çekip Aldı

'nın İlçesi'nde 39 yaşındaki , denizde oluşup karada ilerleyen hortumun içine aldığı oğlu 9 yaşındaki 'ı son anda kurtardı.

'nın İlçesi'nde 39 yaşındaki , denizde oluşup karada ilerleyen hortumun içine aldığı oğlu 9 yaşındaki 'ı son anda kurtardı. Olayı anlatan Yıldız, "Hortum oğlumu içine alarak dönmeye devam etti. Ahmet'i kolundan yakalayarak çekip çıkardım" dedi.

ve ilçelerinde geçen çarşamba gününden bu yana etkili olan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. İlçesi Koro Mahallesi'nde yağmurun ardından saat 16.30 sıralarında, kıyıdan yaklaşık 50 metre açıkta hortum oluştu. Denizde oluşan hortum, karada ilerleyerek salatalık seralarını yıktı. Cam seraların camlarını kıran ve çatılarını uçuran hortum, bazı seraları ise yerle bir etti. Hortumun yıktığı seranın enkazı altında kalan Nezahat Köse, kolları ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekiler tarafından yıkıntıların altından çıkartılan Köse, Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

KÜÇÜK AHMET'İ İÇİNE ALIP SÜRÜKLEDİ

Korkuya neden olan hortum, 9 yaşındaki 'ı ise içine alarak bir süre sürükledi. Hortumun arkasından koşan baba , oğlunu kolundan tutarak kurtardı. Hortumun oğlunu süreklediğini gördüğünü anlatan , "Bir anda hortum evimize doğru geldi. Oğlumu içine alarak dönmeye devam etti. Ahmet'i kolundan yakalayarak çekip çıkardım" dedi.

Hortuma kapılan ise "Hortum içinde dönmeye başladım. Ayaklarım yerden kesildi ve havalandım. Babam beni çekip çıkardı" dedi.

Serada çalışırken hortuma yakalanan Nuran de "Bu kadar büyük bir hortumu ilk defa gördüm. Canımızı zor kurtardık" diye konuştu.

Koro Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Kaymakamı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hasan Aslan, Mahalle Muhtarı Sami Demir'den bilgi aldı. Vatandaşlara geçmiş oldun dileğinde bulunan Kaymakam Pamuk, "Büyük bir felaket atlattık. Tek tesellimiz can kaybının olmaması" diye konuştu. Bölgede, hasar tespit çalışmaları başlatıldı. - /

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri