xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Antalya'da Hortum Dehşeti!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan C0nder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 141

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Antalya'da Hortum Dehşeti!

'da denizde oluşan hortum karada ilerleyerek yaklaşık 50 dönümlük alanda kurulu seraları yıktı.




'nın İlçesi'nden denizde oluşan hortum karada ilerleyerek yaklaşık 50 dönümlük alanda kurulu seraları yıktı. Hortumun yıktığı bir seranın enkazının altında kalan 40 yaşındaki Nezahat Köse, çeşitli yerlerinden yaraladı.

ve ilçelerinde geçen çarşamba gününden bu yana etkili olan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. İlçesi Koro Mahallesi'nde yağmurun ardından saat 16.30 sıralarında kıyıdan yaklaşık 50 metre açıkta hortum oluştu. Denizde oluşan hortum, karada ilerleyerek salatalık seralarını yıktı. Cam seraların camlarını kıran ve çatılarını uçuran hortum, bazı seraları ise yerle bir etti. Hortum yıktığı seranın enkazı altında kalan Nezahat Köse, kollarından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekiler tarafından yıkıntıların altından çıkartılan Köse, Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Korkuya neden olan hortum 9 yaşındaki 'ı ise içine alarak bir süre sürükledi. Hortumun arkasından koşan baba , oğlunu kolundan tutarak kurtardı.

Hortumun oğlunu süreklediğini gördüğünü anlatan , "Biranda hortum evimize doğru geldi. Oğlumu içine alarak dönmeye devam etti. Ahmet'i kolundan yakalayarak çekip çıkardım" dedi.

Hortuma kapılan ise "Hortum için de dönmeye başladım. Ayaklarım yerden kesildi ve havalandım. Babam beni çekip çıkardı" dedi.

Serada çalışırken hortuma yakalanan Nuran de "Bu kadar büyük bir hortumu ilk defa gördüm. Canımızı zor kurtardık" diye konuştu.

Koro Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Kaymakamı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hasan Aslan, Mahalle Muhtarı Sami Demir'den bilgi aldı. Vatandaşlara geçmiş oldun dileğinde bulunan Kaymakam Pamuk, "Büyük bir felaket atlattık. Tek tesellimiz can kaybının olmamasıdır" diye konuştu.Bölgede, hasar tespit çalışmaları başlatıldı.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst