OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

WHMCS Lisansı Test Etmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanmedia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tartışılcak birşey yok zaten, herkesin iyiliğini düşünebilirsiniz ama insanlarımız bilinçsiz emin olun.

Kesinlikle Katılıyorum Günümüz İnsanları Yani Server Alacak Kişiler Kaliteye Düzene Bakmaktan Çok Hangisi Daha Ucuz Konusuna Bakıyorlar Daha Sonrada Dolandırıcılık Vs. Olduğunda Müşterinin Piyasaya Güveni Kalmıyor.

Güzel Bir Konu Fakat Şuanda İş Yapan Bir Firmanın İsmini Vermek Mantıklı Gelmedi , Firma Karalamaya Giriyor Konuyu Editlediğine Sevindim İlgi Görürse Sabit Olabilir.

Keyifli Forumlar.

Tartışılcak birşey yok zaten, herkesin iyiliğini düşünebilirsiniz ama insanlarımız bilinçsiz emin olun.

Kesinlikle Katılıyorum Günümüz İnsanları Yani Server Alacak Kişiler Kaliteye Düzene Bakmaktan Çok Hangisi Daha Ucuz Konusuna Bakıyorlar Daha Sonrada Dolandırıcılık Vs. Olduğunda Müşterinin Piyasaya Güveni Kalmıyor.

Güzel Bir Konu Fakat Şuanda İş Yapan Bir Firmanın İsmini Vermek Mantıklı Gelmedi , Firma Karalamaya Giriyor Konuyu Editlediğine Sevindim İlgi Görürse Sabit Olabilir.

Keyifli Forumlar.

Yorumlar için teşekkürler.

Yoğunluktan lisans yenilemesini yapamadık doğrudur.
Burda konuda belirtmişsiniz, yorumlara göre öyle anladım ve EDİT'lemişsiniz.

Demekki rekorbilisim.com'a gareziniz var ?

Neyse gelelim şimdi dolandırıcılık olayına.
Şikayet bölümüne bakın bakalım 1 tane rekorbilisim dolandırıcıdır diye bir konu varmı ? Burdan kendi gücünüz yettiğince karalama yapmaya çalışmışsınız, ama malesefki yanlış adım atmışsınız.

Sizin burda yapmanız gerekeni ben söyliyim.

Sessiz sakin işiniz ile ilgilenin, başka firmaların ne yaptığı veya ne yapacağı sizi ilgilendirmesin, bırakında kendileri düşünsün siz değil.

kaanmedia 2012 Yılı sizin için bol müşterili bir yıl olur :)

NOT: Rekorbilisim.com 2010 yılından bu yana knight online sektöründe sürekli yol kat edip, ve metin2 sunucu sağlamaya 2011 de başlamıştır. 1 yılı geride bırakacağız neredeyse.

Şimdiden turkmmo.com kullanıcılarının yeni yılını kutlarım.

Saygılarımla; Ercan BOZKURT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri