OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

bleach mt2 Gm Aranır..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GameMeak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

i5324343_123.gif-k
i5324343_123.gif-k

Adınız :Uğur
Soyadınız :Atılgan
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer :Tekirdağ/Çorlu
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Daha önce cok gm'lik yaptım 5-6 kere kendi serverimi actım
Günlük Online Süreniz :15-16 Saat Arası.
Özellikleriniz :Putty,Filezilla,Nacivat Vs. Bütün proğramlardan anlarım.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :deczade@hotmail.com
Diğer / Ek :Gercekten süper server tanıtımı yaparım ayrıca oyunda ki kullanıcılarla muhabbet şımarıklık vs gibi huyum yoktur gerektiginde ciddi gerektiginde komik olurum.Birde herkes üstüne alınmasın 5 senedir gmlik vs yapıyorum ne biliyim 24 saat onlineyim gibi şeyler söyleyenler var onlar gibi cok sallamıyorum günde 15-16 Saat onlineyim Gercekten 3-5 Senedir metin2 oynuyorum.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
Zademt2,Metin59,Metin46,Marasmt2,Blacksmt2,Corlumt2.

Mesajlarınızı Bekliyorum (:
i5324343_123.gif-k
i5324343_123.gif-k

032.png
•Ad) :Serhat

032.png
•Soyadı) :ERTAN

032.png
•İl[ilçe) :Adıyaman[Merkez]

032.png
•Yetenekler[Tecrübeler] :Arkdaşlar Servere Uygun Şekilde Önem Verebilirim.. Dürüst Terbiyeli Sevgi Ve Anlayışlı Temiz Bir Gm İstiosan Beni Bulabilirsin. 1. Oyuncularla Mesafemi Korurum. Oyundayken Kimseyi Tanımam.,Herkeze Eşit Haklar Tanırım, Adalet Çok Önemli Bir Özelliğidimdir.., Oyun İçinde Saygımı Sonsuzdur.,Asla Küfür, Hile vb. Şeyleri Kullanmam.,Bir Oyunda Edit Gm' ye Özel Eşyalar İçin Değil, Oyunun Düzen ve Dengesini Sağlamak İçin Olurum.. . İyi Oyunlar Devamı Msnede Hayırlı Günler.

032.png
• Yaşınız : 16

032.png
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3 Kez TL 12 Kez Gm 6 Kerede Ga Lık Yaptım Yani Serverlere Tecrübelerimiz Yansıtmaya Geldim Hayırlı Günler.

032.png
• Günlük Online Süreniz :13/19 Arası..

032.png
• Özellikleriniz :+100 Adam Getirebilirm. Facebbook Sayfa Yöneticiliği İyi Bilirm Gm Programlar 2011 Şifreler Aklımdadır Yani Eğer Serveriniz Düzenli Şekilde Yönetebilirim..

032.png
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) ::Telefon Msnden Görüştüğümzden Sonra Konuşulacaktır.. Msn:serhat-ertan-bjk@hotmail.com

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri