HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız :Uğur
Soyadınız :Atılgan
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer :Tekirdağ/Çorlu
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Daha önce cok gm'lik yaptım 5-6 kere kendi serverimi actım
Günlük Online Süreniz :15-16 Saat Arası.
Özellikleriniz :Putty,Filezilla,Nacivat Vs. Bütün proğramlardan anlarım.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :deczade@hotmail.com
Diğer / Ek :Gercekten süper server tanıtımı yaparım ayrıca oyunda ki kullanıcılarla muhabbet şımarıklık vs gibi huyum yoktur gerektiginde ciddi gerektiginde komik olurum.Birde herkes üstüne alınmasın 5 senedir gmlik vs yapıyorum ne biliyim 24 saat onlineyim gibi şeyler söyleyenler var onlar gibi cok sallamıyorum günde 15-16 Saat onlineyim Gercekten 3-5 Senedir metin2 oynuyorum.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
Zademt2,Metin59,Metin46,Marasmt2,Blacksmt2,Corlumt2.
Soyadınız :Atılgan
Yaşınız :16
Yaşadığınız Yer :Tekirdağ/Çorlu
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Daha önce cok gm'lik yaptım 5-6 kere kendi serverimi actım
Günlük Online Süreniz :15-16 Saat Arası.
Özellikleriniz :Putty,Filezilla,Nacivat Vs. Bütün proğramlardan anlarım.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :deczade@hotmail.com
Diğer / Ek :Gercekten süper server tanıtımı yaparım ayrıca oyunda ki kullanıcılarla muhabbet şımarıklık vs gibi huyum yoktur gerektiginde ciddi gerektiginde komik olurum.Birde herkes üstüne alınmasın 5 senedir gmlik vs yapıyorum ne biliyim 24 saat onlineyim gibi şeyler söyleyenler var onlar gibi cok sallamıyorum günde 15-16 Saat onlineyim Gercekten 3-5 Senedir metin2 oynuyorum.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
Zademt2,Metin59,Metin46,Marasmt2,Blacksmt2,Corlumt2.
Mesajlarınızı Bekliyorum
Son düzenleme:
Kardeşim tüm programlarda bilgilerim var,uygun görürsen GM olmak isterim.Özelden msn adresini mesajla atman yeterli..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)