mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Amazing Su ve Işık Splash Etkisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 536

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aşağıda sayılan varlıklar, bu yazının üretim sırasında kullanılmıştır.
Şimdi bizim ihtiyacımız olan her şeye sahip olduğunu, bu yüzden başlayalım!
Adım 1 - 675px genişlik ve 1000px yükseklik ile yeni bir dosya oluşturun.
Step%201.jpg

Adım 2 - Şimdi duvar doku açın ve dosya yapıştırın
Step%202.jpg

Adım 3 - Yumuşak Yuvarlak fırça seçin ve rengini # 000000 ile arka plan üzerine
Step%203.jpg

Adım 4 - Şimdi kaplaması yukarıdaki katmanın harmanlama modunu değiştirmek.
Step%204.jpg

Adım 5 - dansçı görüntü açın ve kalem aracını kullanarak seçin, sonra bizim dosya üzerine yapıştırın .
Step%205.jpg

Adım 6 - easer aracını seçin ve model görüntünün bazı kısımları silmek
Step%206.jpg

Adım 7 - Su görüntü dosyasını açın ve yapıştırın
Step%207.jpg

Adım 8 - Katman> Yeni> Katman bu tıklama için yeni bir katman oluşturun ve daha sonra yumuşak yuvarlak fırça seçin ve # a864a8 renk ile su kullanmayın .
Step%208.jpg

Adım 9 - Şimdi, "Renk" katmanın harmanlama modunu değiştirmek .
Step%209.jpg

Adım 10 - Şimdi su bir kez daha yapıştırın ve sonra resmin üzerine tıklayın> Adjustments> Hue / Saturation
Step%2010.jpg

Adım 11 - Yeni bir katman oluşturun, sonra belirtilen hiper fırça seçin. Renk # ffffff ile su sıçrama kullanın.
Step%2011.jpg

Adım 12 - Biz bu tıklayarak Layer> Layer style> Dış parlaklık için bazı dış ışıma fırça inme ekleyeceğiz.
Step%2012.jpg

Adım 13 - Şimdi aynı işlemi tekrarlayın ve bu kez mavi bir renk dış ışıma ekleyin.
Step%2013.jpg

Adım 14 - Şimdi bulut fırçaları seçin ve dosyanın üzerine rastgele bunları kullanmak.
Step%2014.jpg

Adım 15 - Polygonal Lasso Tool seçin ve birkaç şekiller oluşturmak daha sonra bunları farklı renklerle doldurun .
Step%2015.jpg

Adım 16 - Şimdi "Yumuşak ışık" Yukarıdaki tabakanın karıştırma modunu değiştirmek.
Step%2016.jpg

Adım 17 - Yeni bir katman oluşturun ve Trance fırça renk # 92278f ile sol bacak ve sağ kol üzerinde kullanmak seçin
Step%2017.jpg

Adım 18 - Şimdi yumuşak yuvarlak fırça seçin ve rengini # ffffff ile kullanabilirsiniz
Step%2018.jpg

Adım 19 - Layer> Layer Style> Outer Glow tıklayın ve yukarıdaki katmana bazı dış ışıma ekleyin.
Step%2019.jpg

Adım 20 - Şimdi bazı yıldızların ortasında ekleyebilirsiniz kapalı bitirmek için.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri