raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serbest Kürsü...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unthinkinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

b
Üyelerinin herhangi bir söz hakkında kendi aralarında düşünce ve yorum alışverişinde bulunabilecekleri bir ortamdır.

Beğendiğiniz her türlü sözü konusu aşk,sevgi,kahramanlık,doğa,atasözü vb türünden paylaşabilirsiniz veya kendi sözlerinizi,o anki durumunuzu belirtebilirsiniz.

Her doğan güneş geleceğim için bir umutsa her batan güneş gençliğimden acı bir kayıptır.
Bence ülke böyle giderse, biz gidemeyeceğiz çok ileriye...

Bugün forumda biraz fazladan kalıp vakit geçirmek istedim, zorunlu adminlik görevlerimi yerine getirdim. :becky::humble:
Kategorilerde dolaşırken Deneme moderatör olduğumda açtığım bir kaç konuya denk geldim, baktım ki zaman ne hızlı geçiyor hemen hemen bir on yıl kadar oldu göreve başlayalı. Burada, bu forum sayesinde sayısız şekilde iyi veya kötü dostluklar edindim kâh gerçekte görüşüp çok samimi olduğum arkadaşlarım kâh sadece burada arkadaş kalıp hâla görüşmeye devam ettiğim arkadaşlar edindim. Dile kolay derler ya bugün onu farkettim dile kolay geliyor söylemesi, ama gel gelelim o on yıl kolay bir sürede değil. Eskileri, maziyi görünce ister istemez duygulandım ve anılarım depreşti. Benim için kocaman aile olan bu foruma ve kurucusuna bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Kolay gelsin dileklerimle.

Üyelerinin herhangi bir söz hakkında kendi aralarında düşünce ve yorum alışverişinde bulunabilecekleri bir ortamdır.

Beğendiğiniz her türlü sözü konusu aşk,sevgi,kahramanlık,doğa,atasözü vb türünden paylaşabilirsiniz veya kendi sözlerinizi,o anki durumunuzu belirtebilirsiniz.

Her doğan güneş geleceğim için bir umutsa her batan güneş gençliğimden acı bir kayıptır.
xdd

karanlık dünyada sen benim mum ışığımsın...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri