shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serbest Kürsü...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unthinkinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Geldim Yine
Sevdim yine
Gördüm yine
Öldüm yine

Yine Yine..

"aynı acılarla seviştik, aynı yalnızlıklarla yuvarlanıyoruz tepetaklak. toplu yangın terapilerine katılıyorum, kanıyorum, kanıyorum, kanıyorum... partisini kursam, iktidarı sallayabilecek kapasitede acı sahibiyim."

Dengesiz, sorumsuz, kendinden nefret eden, şiddeti ön planda tutan, bilinçaltını kontrol edemeyip cehaletini vitrinin en önünde sergileyen, kendini zeytinyağı gibi su üstünde tutmak için haksız olduğu halde demagoji yapan, ''kadını üzen'', kendi hariç herkesi eleştiren, hakaret etmeyi marifet sanan ve son olarak önce birine karşı önce ajitasyon, ardından acıtasyon yapanların ortak noktası-noktaları üzerinde durduğumda geçen sene yazmış olduğum ''bilinçaltı terazisi'' olgusu gözüme çarptı. Kısaca özetlemek gerekirse bilinçaltı terazisi-tahterevallisi pozitif ve negatif kefelerden oluşmakta ve hangisi ağır basıyorsa kişi bir adım önde ya da geride olmaktadır. Pozitif gücün büyüsü içinde olmanın yukarıda belirttiğim etmenleri absorbe ettiğini fark ettiğimde tamamen pozitif gücün büyüsü içinde olmak gerektiğini savunmuştum, ancak atladığım bir olgu vardı: Akıl.
Akıl, konuyu her yönüyle ele almamızı sağlayan mükemmel bir araçtır. Beyin en yakın dostumdur, ancak kalbim benim benliğimdir ve bu ikisi arasındaki sinerjiyi sağlamak bilgelik gerektirir; ben bu bilgelik yolunda emekleyen bir bebekten farksızım. Herkesin kendi yolu var, benim yolum bu. Akıl, olaylara sadece pozitif yaklaşmaz, negatifliği de görür ve ona göre önlem alır. ÖNEMLİ OLAN NOKTA TEMEL DÜŞÜNCENİN POZİTİF OLMASIDIR. Bu noktada aslolan, olaylara negatif yönünden bakmanın depresiflikle ve ötesiyle ilgisi ''olmamasıdır''. Ayakları yere basmayanlar Secret ya da kuantum (!) yolunda ilerlemektedirler. İstediğini gerçekleştirmek için evrene mesaj göndermek yerine kalp ile beyin arasındaki muhteşemliği keşfetmek ve gerçek anlamda çalışmak çok daha akıllıca bir yöntem olacaktır.

Son düzenleme:
[FONT=&amp]Yol ayrımında durdular, dakikalar geçiyordu hızlıca ve tek bir adım atmıyordu Bahar. Sonbahar gibi hüzünlü görünüyordu, ağaçlarının yapraklarını dökmüş ve kışa hazırlığını tamamlamış gibiydi. Belki de kışın sonundaydı; dünyadan milyonlarca ışık yılı ötede bir yıldız sistemindeki gezegen gibiydi, İlkbahar olacaktı ve bu mevsim ona daima sadık kalacaktı, büyüleyicilikten öte; rengârenk, ışıl ışıl, tıpkı o gezegen gibi, eşi benzeri zor bulunan...[/FONT]

Son düzenleme:
En kötüsü de kafanı yastığa erkenden koyup, düşüncelerinle baş başa kalmaktır.
Zaman geçer, sürekli onu düşünürsün. Onun uzakta olmasının verdiği sıkıntıyla yurdun banyosuna gidip bir sigara yakarsın. Sonra düşünür, yarın dersinin olmadığını fark edersin. Umarım bu huzurla kafanı tekrar yastığa koyduğunda uykuyu da bulursun : )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri