Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

GreatHostum Devr Alınmıştır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balyozmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek vaadeden birisi olarak görmüştüm berkayı amagördüğüm kadarıyla yanılmışım Hakkın hayrlısı olsun ahmetaltından kalkarsın inş zor işdir bunlar her bünye kaldıramaz.

Gelecek vaadeden birisi olarak görmüştüm berkayı amagördüğüm kadarıyla yanılmışım Hakkın hayrlısı olsun ahmetaltından kalkarsın inş zor işdir bunlar her bünye kaldıramaz.

Uykunu feda edeceksin, rahat rahat bir kafayı çekemeyeceksin pazar geceleri yaparsan iyi olur ben öyle yapıyorum. Kız arkadaşın varsa ayrılma noktasına geleceksin ihmal edileceği için. Böyle uzar gider bu 3 aydır televizyona bakmıyorum tv' e baktığımda ticket sistemi gözümün önüne geliyor. :m08:

Uykunu feda edeceksin, rahat rahat bir kafayı çekemeyeceksin pazar geceleri yaparsan iyi olur ben öyle yapıyorum. Kız arkadaşın varsa ayrılma noktasına geleceksin ihmal edileceği için. Böyle uzar gider bu 3 aydır televizyona bakmıyorum tv' e baktığımda ticket sistemi gözümün önüne geliyor. :m08:

Aynen öyle ben şirket yönetmesemde 2 adet büyük server yönetiyorum kolay gibigözüken ama çok yıpratıcı bir iş rüyamda acaba saldırı oldumu bişey oldumu diye düşünür hale geldim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri