Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Firma kolay açılmıyor yaşın 18olsun paran olsun açarsın
Gelecek vaadeden birisi olarak görmüştüm berkayı amagördüğüm kadarıyla yanılmışım Hakkın hayrlısı olsun ahmetaltından kalkarsın inş zor işdir bunlar her bünye kaldıramaz.
Gelecek vaadeden birisi olarak görmüştüm berkayı amagördüğüm kadarıyla yanılmışım Hakkın hayrlısı olsun ahmetaltından kalkarsın inş zor işdir bunlar her bünye kaldıramaz.
Uykunu feda edeceksin, rahat rahat bir kafayı çekemeyeceksin pazar geceleri yaparsan iyi olur ben öyle yapıyorum. Kız arkadaşın varsa ayrılma noktasına geleceksin ihmal edileceği için. Böyle uzar gider bu 3 aydır televizyona bakmıyorum tv' e baktığımda ticket sistemi gözümün önüne geliyor. :m08:
Uykunu feda edeceksin, rahat rahat bir kafayı çekemeyeceksin pazar geceleri yaparsan iyi olur ben öyle yapıyorum. Kız arkadaşın varsa ayrılma noktasına geleceksin ihmal edileceği için. Böyle uzar gider bu 3 aydır televizyona bakmıyorum tv' e baktığımda ticket sistemi gözümün önüne geliyor. :m08:
Aynen öyle ben şirket yönetmesemde 2 adet büyük server yönetiyorum kolay gibigözüken ama çok yıpratıcı bir iş rüyamda acaba saldırı oldumu bişey oldumu diye düşünür hale geldim

Aynen öyle ben şirket yönetmesemde 2 adet büyük server yönetiyorum kolay gibigözüken ama çok yıpratıcı bir iş rüyamda acaba saldırı oldumu bişey oldumu diye düşünür hale geldim![]()
Yaz yaz bitmez bunlar daha neler neler.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)