HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:ka19: evet beyler cok basıt hemde 
şimdi sizler ilk önce kızıl ormana gidin ordan perileri kesin bir 10 grup yeter
sonra 6.kata gidin gidebilirseniz önceden perileri kestiğiniz için bir kurulum vpc si oluyor yani hile gibi ama değil 6.kattan 7.kata geçmek için anahtar çıkması gerek ilk kestiğiniz grupdan çıkıyor lwl farketmez ama perileri kesmelisiniz ve asla atılmamalısınız 6.katta anında çıKAR anahtar 7.katta azraili eğer kesebilirseniz anında çelik çıkar %99 yani qaranti ben hep öyle yaptım 

haha nasıl deme yani tam 6 tane çeliğim oldu eğer çelik çıkmazsa size süper haber var
ÇOK SEVİNCEKSİNİZ 1KEZDE KİN KILICI ÇIKTI AMA ÇELİK %99 DEDIM
+rep puan vermezsenız haram olsun :m08::m08::m08::m08::m08::m08:
ama verirseniz ziyade olsun :ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:

şimdi sizler ilk önce kızıl ormana gidin ordan perileri kesin bir 10 grup yeter
sonra 6.kata gidin gidebilirseniz önceden perileri kestiğiniz için bir kurulum vpc si oluyor yani hile gibi ama değil 6.kattan 7.kata geçmek için anahtar çıkması gerek ilk kestiğiniz grupdan çıkıyor lwl farketmez ama perileri kesmelisiniz ve asla atılmamalısınız 6.katta anında çıKAR anahtar 7.katta azraili eğer kesebilirseniz anında çelik çıkar %99 yani qaranti ben hep öyle yaptım 

haha nasıl deme yani tam 6 tane çeliğim oldu eğer çelik çıkmazsa size süper haber var
ÇOK SEVİNCEKSİNİZ 1KEZDE KİN KILICI ÇIKTI AMA ÇELİK %99 DEDIM
+rep puan vermezsenız haram olsun :m08::m08::m08::m08::m08::m08:ama verirseniz ziyade olsun :ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
arkadaşlar periyle ne alakası var zaten o sandığı 999 m ye satıyoruz sandık çok pahalı siyah çeliğin daha basit bir yolu var eğer bunları okuyorsanız + rep isterim ilk başta çöle gidin
orda sağ alt köşede zindanın yanında bir yer var orda ayılar felan var ordan haritayı küçültün sağ üsttekini orda harita çıkmıyor çünkü sol alt köşelerde kapı var o kapıyı bulduktan sonra ilerlerde zaten yakın bin savaşçı var 89 lwl sanırım orda birçok binsavaşçı var bir grup halinde gidin gözünüze birini kestirin vurun bir tane kaçın köşeye sıkıştırdıktan sonra en güçlünüz bin savaşçıyı kessin diğerleride devleri kessin ondan sandık düşüyor o sandıktan da şansınıza ne çıkarsa ama güçlü itemler düşüyor şanslıysanızda siyah çelik düşer
+rep inizi esirgemeyelim hiç olmassa 1 tane verin bana gelir ama sizden gitmez emeğe saygı
orda sağ alt köşede zindanın yanında bir yer var orda ayılar felan var ordan haritayı küçültün sağ üsttekini orda harita çıkmıyor çünkü sol alt köşelerde kapı var o kapıyı bulduktan sonra ilerlerde zaten yakın bin savaşçı var 89 lwl sanırım orda birçok binsavaşçı var bir grup halinde gidin gözünüze birini kestirin vurun bir tane kaçın köşeye sıkıştırdıktan sonra en güçlünüz bin savaşçıyı kessin diğerleride devleri kessin ondan sandık düşüyor o sandıktan da şansınıza ne çıkarsa ama güçlü itemler düşüyor şanslıysanızda siyah çelik düşer
+rep inizi esirgemeyelim hiç olmassa 1 tane verin bana gelir ama sizden gitmez emeğe saygı
ne batıl inancı siyah çelik düşürme batıl inançmı????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)