- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar forumumuzun hack sıkıntısı çektiğini bilmiyordum.Size bedava olarak XP'de çalışan WH veriyorum isteyenler Win7'ler Vista'lar da deneyebilir.XP'seniz kesin çalışacaktır...Konuya geçeyim;
Jotti sonucu:
Anlatıma geçeyim;
1-)İlk olarak aşağıdan dosyayı indiriniz
Rar şifresi : sunday
2-)İsterseniz dosyayı rardan çıkarın isterseniz çıkarmayın.Onu ben bilemem
3-)Şimdi rarın içindeki/masaüstündeki .exe yi açın ekranda ateş eden ve yanında yazı yazan bişey çıkacak.2 tane site açılacak onları kapayabilirsiniz.Ve Met Sunday diye bir şey gelecek ekrana.Tamam a basın ve oyuna girin.
4-)Hack Shield tarama yaparken;Wallhack-Injected Succes diye 2 hata gelecek Tamam a basıyoruz ve oyuna girmesini bekliyoruz.Şifrenizi giriyorsunuz ve mutlu son
BAN yerseniz sorumlusu ben değilim bunu belirtmek isterim.
Hilenin özellikleri;
Hilenin tek özelliği var o da WallHack ve CT Force olmanız gerekiyor yoksa WH nin bir anlamı kalmaz.
Kolay Gelsin....İyi günler...
Hakettiysem +rep'lerinizi bekliyorum.İsterseniz vermeyin size kalmış
KOLAY GELSİN
Jotti sonucu:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
).Anlatıma geçeyim;
1-)İlk olarak aşağıdan dosyayı indiriniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar şifresi : sunday
2-)İsterseniz dosyayı rardan çıkarın isterseniz çıkarmayın.Onu ben bilemem

3-)Şimdi rarın içindeki/masaüstündeki .exe yi açın ekranda ateş eden ve yanında yazı yazan bişey çıkacak.2 tane site açılacak onları kapayabilirsiniz.Ve Met Sunday diye bir şey gelecek ekrana.Tamam a basın ve oyuna girin.
4-)Hack Shield tarama yaparken;Wallhack-Injected Succes diye 2 hata gelecek Tamam a basıyoruz ve oyuna girmesini bekliyoruz.Şifrenizi giriyorsunuz ve mutlu son

BAN yerseniz sorumlusu ben değilim bunu belirtmek isterim.
Hilenin özellikleri;
Hilenin tek özelliği var o da WallHack ve CT Force olmanız gerekiyor yoksa WH nin bir anlamı kalmaz.
Kolay Gelsin....İyi günler...
Hakettiysem +rep'lerinizi bekliyorum.İsterseniz vermeyin size kalmış

KOLAY GELSİN
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...