Merhaba Arkadaşlar şimdi sizinle Point blank Hackı Yapacağız.
Öncelikle Hackın VirüsTotal Sonuçlarını koydum ama siz yinede dll. dosyalarını ve not dosyalarını tarattırın.
Şimdi hileye geçelim...
Size vermiş olduğum ButtonSettings i Masaüstüne taşıyın ardından AntiHackShield i de masaüstüne taşıyın.
Sonra bir klasör var.Adı PointBlank.Hackwall
Dosyanın içindeki 2 dosyayı da Masaüstüne Taşıyın dosyaların adı Wall Set. Your Selft.
Sonra ise Masaüstüne deki dosyalar=ButtonSettings-AntiHackShield-Wall Set.-Your Selft. dosyalarını bir
klasör açın ve dördünü de içine atın.
Dosyanın adını Point Wall Mega koyun.
Bilgisayarım Yereldisk C Nfinity Gamesin içindeki HShield i silin ve oluşturduğunuz dosyayı Pack ın içine
atın.
Oyuna girin ilk girişte atıcaktır çünkü program daha etkisini gösterme aşamasındadır.
Atarsa 15 dk sora girin hack tamamdır herkezin Yerini görüceksiniz...
HAZIRLAYAN: Berker SAĞLAM
Link:
Virüs Total:
Öncelikle Hackın VirüsTotal Sonuçlarını koydum ama siz yinede dll. dosyalarını ve not dosyalarını tarattırın.
Şimdi hileye geçelim...
Size vermiş olduğum ButtonSettings i Masaüstüne taşıyın ardından AntiHackShield i de masaüstüne taşıyın.
Sonra bir klasör var.Adı PointBlank.Hackwall
Dosyanın içindeki 2 dosyayı da Masaüstüne Taşıyın dosyaların adı Wall Set. Your Selft.
Sonra ise Masaüstüne deki dosyalar=ButtonSettings-AntiHackShield-Wall Set.-Your Selft. dosyalarını bir
klasör açın ve dördünü de içine atın.
Dosyanın adını Point Wall Mega koyun.
Bilgisayarım Yereldisk C Nfinity Gamesin içindeki HShield i silin ve oluşturduğunuz dosyayı Pack ın içine
atın.
Oyuna girin ilk girişte atıcaktır çünkü program daha etkisini gösterme aşamasındadır.
Atarsa 15 dk sora girin hack tamamdır herkezin Yerini görüceksiniz...
HAZIRLAYAN: Berker SAĞLAM
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dediklerini yaptım ama hack çalışmıyor ayrıca point blankde bozuldu konu kilit !
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)