HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Polonyalıların yeni çıkarttığı bir hack elime geçti ve bende sizinle paylaşmak istedim.Hackte süper özellikler yok ancak çok işe yarar ve isabetli özellikler var.Anlatıma geçiyorum hemen
Hackteki Özellikler:
Wall Hack
Aim Bot
Crosshair
Hacki Nasıl Çalıştıracağım ?
İlk önce verdiğim linklerden hacki indirin.Sonra inen rar dosyasını açın ve içinde ki dll dosyasını çıkarın.Sonrada kullandığınız injectoru açın ve dll'in adıyla injectorun adını aynı yapın.Sonrada injectore basın ve oyuna girin.Ondan sonrada hilenin keyfine bakın
İndirme Linki
Alternatif İndirme Linki:
VirüsTotal:
Polonyalıların yeni çıkarttığı bir hack elime geçti ve bende sizinle paylaşmak istedim.Hackte süper özellikler yok ancak çok işe yarar ve isabetli özellikler var.Anlatıma geçiyorum hemen
Hackteki Özellikler:
Wall Hack
Aim Bot
Crosshair
Hacki Nasıl Çalıştıracağım ?
İlk önce verdiğim linklerden hacki indirin.Sonra inen rar dosyasını açın ve içinde ki dll dosyasını çıkarın.Sonrada kullandığınız injectoru açın ve dll'in adıyla injectorun adını aynı yapın.Sonrada injectore basın ve oyuna girin.Ondan sonrada hilenin keyfine bakın

İndirme Linki
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alternatif İndirme Linki:
VirüsTotal:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)