PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

En Güncel Metin2 Balk Botu...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TaM1Delly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 738
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaM1Delly

Level 4
TM Üye
Konular
36
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Şimdi Sizlere Kullanımını Anlatacağım.. İlk Önce Resim ;

M2Fish_41.png

Hileyi Çalıştırmak İçin Rardan Çıkardığınız Setup.exe ile botu kurun...kurduktan sonra masa üstüne kısa yolları gelir.."M2Fish" kısa yoluna tıklayarak açın..ardından torrentsiz olarak metin2 ye giriş yapınız..zaten metin2 açılır açılmaz direk hile inject olur ve yukardaki resim ekranınıza gelir...

Ekrana Gelen Hileden "ms Fishdelay"=3000 yapın"= bu üzerinizde balık tutma işareti çıktıktan kaç sn sonra çekmenizi istediğinizi belirler...."ms botdelay ise 0 yapın" = bu botun balıgı tuttuktan kaç sn sonra tekrar atacagını belirler...

[FONT="<font><font>Arial</font></font>"]Emeğe Saygı Lütfen + Repi Esirgemeyin...[/FONT]

Link=

Oyuna Torrentsiz Girmek için "metin belgesi açın...içerisine start metin2client.bin yazıp farklı kaydet diyin..ardından tum dosyalar'ı seçiniz..torrentsizgiriş.bat yazıp kaydediniz..kaydettiğiniz yerden bat dosyasını alıp metin2 içine atıp oyuna girebilirsiniz..

Son düzenleme:
23 Kişi Bakmıs Bi Yorum Bile Yok....!

evt güzel bi hile ancak hackshield yakalayıp otomatik oyundan atıyor bi süre sonra oyundan düştüğün anda char BAN yemiş oluyo çok hesabım gitti hackshielde yakalanmadan girmek lazım

sağolasın deniyeceğim

evt güzel bi hile ancak hackshield yakalayıp otomatik oyundan atıyor bi süre sonra oyundan düştüğün anda char BAN yemiş oluyo çok hesabım gitti hackshielde yakalanmadan girmek lazım

Kardeş Bana 4 Gün Full okul var..Her Gün Sabah Yılan Vadisindeki Irmağa Kuruyorum Akşama Kadar 2 Edvantere Yakın İstiridye Çıkarmış oluyorum..Bu Hileyin Kendimde Kullanıyorum ve Böyle Bir Sorunla Karşılaşmadım..!Zaten Böyle Bir Risk Olsa kullanmazdım Çünki Alestada Boş Hesap Bulamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri