- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar Şimdi Sizlere Kullanımını Anlatacağım.. İlk Önce Resim ;
Hileyi Çalıştırmak İçin Rardan Çıkardığınız Setup.exe ile botu kurun...kurduktan sonra masa üstüne kısa yolları gelir.."M2Fish" kısa yoluna tıklayarak açın..ardından torrentsiz olarak metin2 ye giriş yapınız..zaten metin2 açılır açılmaz direk hile inject olur ve yukardaki resim ekranınıza gelir...
Ekrana Gelen Hileden "ms Fishdelay"=3000 yapın"= bu üzerinizde balık tutma işareti çıktıktan kaç sn sonra çekmenizi istediğinizi belirler...."ms botdelay ise 0 yapın" = bu botun balıgı tuttuktan kaç sn sonra tekrar atacagını belirler...
[FONT="<font><font>Arial</font></font>"]Emeğe Saygı Lütfen + Repi Esirgemeyin...[/FONT]
Link=
Oyuna Torrentsiz Girmek için "metin belgesi açın...içerisine start metin2client.bin yazıp farklı kaydet diyin..ardından tum dosyalar'ı seçiniz..torrentsizgiriş.bat yazıp kaydediniz..kaydettiğiniz yerden bat dosyasını alıp metin2 içine atıp oyuna girebilirsiniz..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hileyi Çalıştırmak İçin Rardan Çıkardığınız Setup.exe ile botu kurun...kurduktan sonra masa üstüne kısa yolları gelir.."M2Fish" kısa yoluna tıklayarak açın..ardından torrentsiz olarak metin2 ye giriş yapınız..zaten metin2 açılır açılmaz direk hile inject olur ve yukardaki resim ekranınıza gelir...
Ekrana Gelen Hileden "ms Fishdelay"=3000 yapın"= bu üzerinizde balık tutma işareti çıktıktan kaç sn sonra çekmenizi istediğinizi belirler...."ms botdelay ise 0 yapın" = bu botun balıgı tuttuktan kaç sn sonra tekrar atacagını belirler...
[FONT="<font><font>Arial</font></font>"]Emeğe Saygı Lütfen + Repi Esirgemeyin...[/FONT]
Link=
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyuna Torrentsiz Girmek için "metin belgesi açın...içerisine start metin2client.bin yazıp farklı kaydet diyin..ardından tum dosyalar'ı seçiniz..torrentsizgiriş.bat yazıp kaydediniz..kaydettiğiniz yerden bat dosyasını alıp metin2 içine atıp oyuna girebilirsiniz..
Son düzenleme:
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
23 Kişi Bakmıs Bi Yorum Bile Yok....!
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evt güzel bi hile ancak hackshield yakalayıp otomatik oyundan atıyor bi süre sonra oyundan düştüğün anda char BAN yemiş oluyo çok hesabım gitti hackshielde yakalanmadan girmek lazım
- Konular
- 158
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sağolasın deniyeceğim
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
evt güzel bi hile ancak hackshield yakalayıp otomatik oyundan atıyor bi süre sonra oyundan düştüğün anda char BAN yemiş oluyo çok hesabım gitti hackshielde yakalanmadan girmek lazım
Kardeş Bana 4 Gün Full okul var..Her Gün Sabah Yılan Vadisindeki Irmağa Kuruyorum Akşama Kadar 2 Edvantere Yakın İstiridye Çıkarmış oluyorum..Bu Hileyin Kendimde Kullanıyorum ve Böyle Bir Sorunla Karşılaşmadım..!Zaten Böyle Bir Risk Olsa kullanmazdım Çünki Alestada Boş Hesap Bulamıyorum..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)