Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

OzdemirHost | Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metin2OzdemirHost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Konular
19
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
59
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Her Türlü Olumlu Olumsuz yoruma açığız !

Yorumlarınızı alalım !

Son düzenleme:
gerçekten kaliteli bugün satın aldım panellerinden server fileslarına kadar herşey sorunsuz teşekkürler :)

ticketlerime sürekli cevap verdiler ve metin2 cp paneli çok hoşuma gitti :)

Tamam Anlıyorum Fakat Fake Üyelikler İle Bir Yere Gelinmez 2 Üyeliktede Ne Hikmet İse Adam Konu AÇmadan Vs. Yorum Atmadan Direk Buraya Yorum Atıyor.

Kötü Bir Niyetim Yok Fakat Fake Üyelik Yerine Müşteri Vs. Görenlerin Yorumu Olsa Daha İyi Olur.

Kendi Düşüncem :

Gelişmekte Olan Bir Firma Gibi İlerleyen Günlerde Göreceğiz.

Keyifli Forumlar Dilerim.

Tamam Anlıyorum Fakat Fake Üyelikler İle Bir Yere Gelinmez 2 Üyeliktede Ne Hikmet İse Adam Konu AÇmadan Vs. Yorum Atmadan Direk Buraya Yorum Atıyor.

Kötü Bir Niyetim Yok Fakat Fake Üyelik Yerine Müşteri Vs. Görenlerin Yorumu Olsa Daha İyi Olur.

Kendi Düşüncem :

Gelişmekte Olan Bir Firma Gibi İlerleyen Günlerde Göreceğiz.

Keyifli Forumlar Dilerim.

öncelikle mesajın hiç hoşuma gitmedi kusura bakma

arkadaşlara ben üyelik açıp mesaj yazmaları hakkında rica ettim tanıdıklarım yeni sunucu alanlar ve turkmmo üyeliklerini yeni açtılar ve turkmmoda takılmıyorlar mesajları az. öyle bir şey yapacak firma değilim 3 senelik firmayım

gelişmekte olan firma yazmışsın teşekkür ederim

ayrıca 3 yıldır açık bir firmayım bu sene metin2 alanına ağırlık verdim knight online da çok iyi tanınırım kalitemi bilir herkez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri