Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Çaba göstermelisiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RedOptions
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çok haklısın sadece post kasmakla olmaz birşeyi hak edebilmek için emek vermek lazım :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.

Bu konuyu açmayı düşünmemin nedeni şudur. Bazı arkadaşlar hatta çoğu üye forumda bir yerlere gelebilmek için sadece mesaj kasıyor.

Halbuki sadece mesaj kasarak bir yere varınamaz.Tamam mesaj kasmakta önemli bir yer alır.Fakat herşey değildir.

Öncelikle Uzman Üye Olanlara Açıklık getirmek istiyorum.Bugünlerde sıkça sorulan sorular arasında bulunan."Deneme Moderatör nasıl olabilirim"Sorusu için adminimizde açıklama yapmıştır.

Forumda bir yere gelebilmek için herhangi bir konuda bilgili olmak forumda bulunan herhangi bir konuda bilgili olmak gerekir. Çalışmanız gerekir.Ve özellikle sabırlı olmanız ne üyeler gördüm benden katlarca mesajı ve konusu var fakat bir yerlere gelememiş nedenmi? Çünkü;Bir bilgisi yok amaçsızca ilerliyor.Mesaj artırıyor.

Yani arkadaşlar bütün üyelere ve uzman üyelere demek istediğim sabırlı olunmalı ve herhangi bir konuda bilgi sahibi olmalısınız ve bunu forumda çaba harcayarak göstermelisiniz.

Eğer bu yazıyı gerçekten okuyan eminimki bir yerlere gelecektir.

Herkese İyi Forumlar Diliyorum.​

Katılıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri