- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çoğu kişimizin bildiği gibi herkesin zamanı yok ws.Baron Kılıcı,Mavi Ejderha Katleden,Elf Yayı Gün Işığı Bıçak yapmakta çok zor.Burada millet item satıyor ve kimse millete güvenemiyor.Ben diyorum ki eğer Mars bölümü editsiz Mars bölümünde editsiz bu kılıçlar vb.şeyler satılsın.Ama özellikle diyorum editsiz olarak.İyi forumlar.:ka19:
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bi farkı olmaz mars emek serveri ha o zaman editden bi farkı olmuyo ha editli item almışın ha hazır silah almışın sonuçda emek olmuyo onun için yapılmamalı.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
editli server oynamadığımdan bilmiorm ama galiba o silahları gerçek para ile alıosun şöle olabilir aslında atıyorum +0 efsunsuz baron kılıcı gerçek para değilde t ile satılabilir..
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeş emek serrver diyorsun da bir ton kişi item satıyor burada ben onlardan hiç birine güvenmiyorum.Bu olay biraz riskli hemde ben +9 direk 30 bonuslu demiyorumki +0 satılsın.Güvenli sonuçta para emeği olan kişiye gitsin.Oyunu yapan kişiye gitsin.bi farkı olmaz mars emek serveri ha o zaman editden bi farkı olmuyo ha editli item almışın ha hazır silah almışın sonuçda emek olmuyo onun için yapılmamalı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)