ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Mars İtem Alışverişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OttomanBoys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 631
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OttomanBoys

Level 5
TM Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
58
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
64
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çoğu kişimizin bildiği gibi herkesin zamanı yok ws.Baron Kılıcı,Mavi Ejderha Katleden,Elf Yayı Gün Işığı Bıçak yapmakta çok zor.Burada millet item satıyor ve kimse millete güvenemiyor.Ben diyorum ki eğer Mars bölümü editsiz Mars bölümünde editsiz bu kılıçlar vb.şeyler satılsın.Ama özellikle diyorum editsiz olarak.İyi forumlar.:ka19:

bi farkı olmaz mars emek serveri ha o zaman editden bi farkı olmuyo ha editli item almışın ha hazır silah almışın sonuçda emek olmuyo onun için yapılmamalı.

editli server oynamadığımdan bilmiorm ama galiba o silahları gerçek para ile alıosun şöle olabilir aslında atıyorum +0 efsunsuz baron kılıcı gerçek para değilde t ile satılabilir..

bi farkı olmaz mars emek serveri ha o zaman editden bi farkı olmuyo ha editli item almışın ha hazır silah almışın sonuçda emek olmuyo onun için yapılmamalı.
Kardeş emek serrver diyorsun da bir ton kişi item satıyor burada ben onlardan hiç birine güvenmiyorum.Bu olay biraz riskli hemde ben +9 direk 30 bonuslu demiyorumki +0 satılsın.Güvenli sonuçta para emeği olan kişiye gitsin.Oyunu yapan kişiye gitsin.

Nasıl güvenmiceksinki , parayla satıyorsun , kraliyet altını diye bişey var , çok saçma bi konu bu bana göre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri