- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bla Bla Bla.. boş şeyse ozaman fotomuza yorum yapma la Query ya sana ne demeli Biz Ergensek sen nesin) sen millete yaşımı sor sonra ergen de biz barlarda votkaları ıcerken sen ana koynunda süt içiodun offuline itemlerin duruorsa beklerım oyuna 7\24 acıgım buyur gel abiligini göster
![]()
Gülüm sıktı uğraşacak zamanım yok boş beleş işlerle.. İtemler depoda zamanı ve yeri geldiğinde dönücez Allah ın izniyle :ka19:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tugay olm sus konu sapmış arada kaynıcaksınEmre abi, abi dememin sebebi anıl sana abi diyordu bende onla yaşıt olduğum için öyle konuşayım senle.Ben, siz fotoğraf çekerkende vardım sen oyunu bırakmışsın geçtik bu loncaya burda çektik fotoğrafı.Öyle demen anlamsız olmuş boşuna olay çıkarmışsın burda
![]()
Gözüm özenti değil, özenli olmak lazım anlatabiliyormuyum hani yoksa benim umrumdışı bakıyorum dalgama oyuna zaman ayıramıyoruz dönersek çaylaklara oyunu oyunda bırakmaları gerektiğini öğreticem bizzat..
- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
muhahaha biberciler sizi
emre denen şahsiyet bize karşımızdakine nsl davranacagımızı ögretti gereken kişiler sen dalgana bakmaya devam et birden tsunami olmasın o dalga
biz oyunu oyunda bırakmayı bilmeseydik oynamazdık
emre denen şahsiyet bize karşımızdakine nsl davranacagımızı ögretti gereken kişiler sen dalgana bakmaya devam et birden tsunami olmasın o dalga
biz oyunu oyunda bırakmayı bilmeseydik oynamazdık - Katılım
- 8 Eyl 2011
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
muhahaha biberciler sizi![]()
Öğreten kişileri yalamaya devam et beni esir alma kardeş.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
muhahaha biberciler sizi![]()
Oyundaki nickin ney ergen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)