romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HaNeDaN.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nyorai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

la 0ffuline en başından söliorum şimdide söliorum 1 yaşından utan 2 sende laf war icraat yok senide jaguarıda kestim hala laf yapıodunuz önemli olan fotonun nerde çekildigi deil totonun nerde çekildigi umarım ne dedigimi anlamışssındır ws ye gelmek istiorsan HaNeDaN loncasından bir kardeşime söle L30N4RD0 NERDE benim mekanımı sana belirtirler istedigin savascıyı geetir alayınız tek sıra olun kralınız 1 adım öne cıksın İnseparable

Gözüm biz oyunu bırakalı 1 ay olucak sen neyin derdindesin ? Ergen ergen konuşma senin yaptığın gider benim anca hoşuma gider kardeşim.. İcraat yok diyorsun ? Bizim aramızdaki fark ne biliyomusun ? Sen çaylaksın ben eskiyim ? Sen düşünürsün, ben uygularım işte farkımız bu bak dalgana :l04:

Gözüm biz oyunu bırakalı 1 ay olucak sen neyin derdindesin ? Ergen ergen konuşma senin yaptığın gider benim anca hoşuma gider kardeşim.. İcraat yok diyorsun ? Bizim aramızdaki fark ne biliyomusun ? Sen çaylaksın ben eskiyim ? Sen düşünürsün, ben uygularım işte farkımız bu bak dalgana :l04:

:l03::l03::m08::m08:

Konu sapmış. Sonu hiç hayırlı değil

Bla Bla Bla.. boş şeyse ozaman fotomuza yorum yapma la Query ya sana ne demeli Biz Ergensek sen nesin :)) sen millete yaşımı sor sonra ergen de biz barlarda votkaları ıcerken sen ana koynunda süt içiodun offuline itemlerin duruorsa beklerım oyuna 7\24 acıgım buyur gel abiligini göster :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri