romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HaNeDaN.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nyorai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Boş beleş işlerle uğraşmayan vatandaşlar sizi :D
Konuya bide surdan bakalım 2 nizlede gram muhabbetim ve oyundan bi gerginliğim olmamasına ragmen :D hala bana karsı bi antipatiniz var,sebebi ne acaba bunu cidden merak etmeye başladım.Offline ye zaten laf yok :l03::l03:
Hangi galaksi ye mensupsunuz siz,ama sizde haklısınız baltalamakla bişeyler yapabiliyorsunuz anca,dikkat ettiniz mi hiç sizin açtınız konuda ne bir tane postum var nede bi antipatici davranış.Çünkü saygı bu oyunda kişiliği belli eder.En ufak bi tanısıklıgım olmayan birileri gelip burda her yazdıma ters bir cevap veriyosa bunun elbet bi nedeni vardır.Bu nedeni soleyinde ona gore size en guzel cevabı zevkle veriyim.Bu arada offline boş beleş işleriz madem,her yazıma zıplamayı verme. Oyunu bırakmısın madem uslu cocuk ol,bizi esir alma bak dalgana :l03:

Son düzenleme:
tüm konuşmayı okudum anladığım tek şey "bak dalgana" lafı çok popüler..

benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim anlamında bi yakarış içinde :D

Boş beleş işlerle uğraşmayan vatandaşlar sizi :D
Konuya bide surdan bakalım 2 nizlede gram muhabbetim ve oyundan bi gerginliğim olmamasına ragmen :D hala bana karsı bi antipatiniz var,sebebi ne acaba bunu cidden merak etmeye başladım.Offline ye zaten laf yok :l03::l03:
Hangi galaksi ye mensupsunuz siz,ama sizde haklısınız baltalamakla bişeyler yapabiliyorsunuz anca,dikkat ettiniz mi hiç sizin açtınız konuda ne bir tane postum var nede bi antipatici davranış.Çünkü saygı bu oyunda kişiliği belli eder.En ufak bi tanısıklıgım olmayan birileri gelip burda her yazdıma ters bir cevap veriyosa bunun elbet bi nedeni vardır.Bu nedeni soleyinde ona gore size en guzel cevabı zevkle veriyim.Bu arada offline boş beleş işleriz madem,her yazıma zıplamayı verme. Oyunu bırakmısın madem uslu cocuk ol,bizi esir alma bak dalgana :l03:

Bak vitaminsiz.. Bundan önceki konularda senin sazanlığını tüm oyuna anlatmıştım yıldırayıda şuydu buyuydu herkes biliyo.. Şey ya nasıl desem mahalledeki cakcak kadınlar gibisin.. Heryerden fare gibi çıkıyorsun anlatabiliyomuyum senin seviyen bana yetmez zaten ayıktın kardeşim oyuna bu kadar kaptırma kendini sanal dünyanın sanal insanı.. Kendine bi iyilik yap a-sosyalliği kes :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri