Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HaNeDaN.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nyorai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bla Bla Bla.. boş şeyse ozaman fotomuza yorum yapma la Query ya sana ne demeli Biz Ergensek sen nesin :)) sen millete yaşımı sor sonra ergen de biz barlarda votkaları ıcerken sen ana koynunda süt içiodun offuline itemlerin duruorsa beklerım oyuna 7\24 acıgım buyur gel abiligini göster :)

Büyüklerine karşı saygılı ol öğretmedilermi ? yoksa biber sürerler ağzına :)

Alıcagınız Olsun Lan Bnm Gibi Yakışıklı Cocuga Haber Vermedınız Çekerken İnsan Arar :( :@ TheTiredKinq

Bla Bla Bla.. boş şeyse ozaman fotomuza yorum yapma la Query ya sana ne demeli Biz Ergensek sen nesin :)) sen millete yaşımı sor sonra ergen de biz barlarda votkaları ıcerken sen ana koynunda süt içiodun offuline itemlerin duruorsa beklerım oyuna 7\24 acıgım buyur gel abiligini göster :)

Tamam anlıyorum seni, Votka diye redbul falanmı içiyosun çok merak ediyorum kafa buluyorsundur onunla :D

Tugay olm sus konu sapmış arada kaynıcaksın :D Emre abi, abi dememin sebebi anıl sana abi diyordu bende onla yaşıt olduğum için öyle konuşayım senle.Ben, siz fotoğraf çekerkende vardım sen oyunu bırakmışsın geçtik bu loncaya burda çektik fotoğrafı.Öyle demen anlamsız olmuş boşuna olay çıkarmışsın burda :(

Bahsettiğin Anıl benmiyim ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri