TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

01Ready01 Gercek yüzü :))))))))))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JohnnieWalker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Forum burası şahsi işlerini yazıcagın bir ortam değil istedim yere istedim sekilde post umu koyarım,
1e1 ws de pot basmam demişin ss almamız gerekiyomus demek gecen gece sehirde 90 lvl afk çarları keserken seni kestik diye gel senide kesim diyen sen değilmiydin :D
Sonra noldu mek le geldiğin ws de pot basan baron takan bendim herhalde sonrada oyundan cıkan. :m08:
Bahane üretim merkezi değil burası,tamam en iyi bedensel sensin :l03:

Tm Senın Koyun DAha Buyuk Fazla konusma gecen Gece Yenıldıgın Gunu unuttunnn.

Tm Senın Koyun DAha Buyuk Fazla konusma gecen Gece Yenıldıgın Gunu unuttunnn.
daha fazla konuşma diyip geçen gece yenildiğini unuttun diyosun madem bitirmek istiyosun nie hala uzatıyosun. :D

Nyorai nin ismini nerde görürsem bi olay var.:D ne bu ya bu adamın her yazdığı olay mı oluyo anlamadım. :D yada düşmanı çok. :D

Nyorai nin ismini nerde görürsem bi olay var.:D ne bu ya bu adamın her yazdığı olay mı oluyo anlamadım. :D yada düşmanı çok. :D

Sevenim çok. :l03:
Bişey demedim halde bole bişey desek bide neler olcak :D
Bu oyunda yağcılık yaparsan knk oluyon gercekleri solersen bole oluyon,nabalım huyumuz kurusun erkek adam oldumuz için pek sallayamıyoruz.Buda bazılarına ya dokunuyo yada zorlarına gidiyo.Uzatılmıycak konuları uzatıyolar biz bişey yazınca zorlarına gitmiycek o zaman. :rolleyes:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri