noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

01Ready01 Gercek yüzü :))))))))))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JohnnieWalker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bizde bişey demiyoruz zaten yapmış bişey ss ler ortada sadece o levelde bir oyuncuya yakışmayan hareketler dedik,bunda ters bir olay veya savunma aramanın mantıgı ne ?

Dostum Sen Anlamıyorsun Bu konuyu Ben nıye Acdım 01Ready01 C Turkuaz Takıp Millete Adamlık Taslıyo Herkezi KücümSüyodu

Bende Bu Resımlerı Koydumki 01Ready01 Aklını Toplayıp Az Adam Olsun .

1 .01Ready01 QJaGuaRQ Dan İtem Dilenıyor
2.Charı Soyulduu Demmeki C Turkuaz Ve İtemlerını Hakkıyla Yapmadı Soyuldu
3.01Ready01 Savunmana Gerek Yok Oyunda Herkez bılıyo kımın Ne Oldugunu

Aynen işte dediğine katılıyorum oyunda kim kimin ne olduğunu biliyo aynı düşüncede attıgımız postlara ragmen bazı vatandaşlar nasıl bi anlayış kültürüne sahip bilemiyorum ama; ;)
Bu yazdım yazıları ready i savunma olarak algılamış,Hakkıyla yaptı yapmadı farklı bir player orası beni pek bağlamıyor açıkçası.O zaman bizde her pm den bişeyler çıkartmak için ss alıp koyalım foruma.
Her attığımız cevaptan saçma sapan anlamlar çıkartıp tartışma yaratmak yerine yazılanları iyi okusanız,bu kadar sorun bile olmıycak.Sadece okudugunuzu düzgün algılayın diyorum.

Biz ünlü olmanın Pesınde Degılız Koc Anılı Demmeki Tanımamısın Bu Olay 2 hafta önce oldu Yiğen.

Vallahi pek ben öle düşünmüyorum :l03:
Oyunda 110t ye c9 turko alınır diye reklam yapıp olmayan bi itemi arayan sen :D
1e1 ws deyip pot basıp silah değiştiren sen :D
Milllete çekemeyince anten deyip kendin cekemedimi cocuklasan sen :l03:
Butun 1e1 attıgın bedensellerin oyunu bırakmış olmasına ragmen,oyunu bırakmayan en iyi bedensel diye konu açıp kendini gostermeye çalısan sen :D
Millete koç ve yeğen diye hitap ediyosunda yaşın başın kaç senin :D
Ayrıca şunuda anlamam bir oyunda neden millet ismini duyurmaya çalışır :D
Son olarak ta aman sen ünlü olmaya çalışma o zaman neler yaparsın tahmin bile edemiyorum.

Vallahi pek ben öle düşünmüyorum :l03:
Oyunda 110t ye c9 turko alınır diye reklam yapıp olmayan bi itemi arayan sen :D
1e1 ws deyip pot basıp silah değiştiren sen :D
Milllete çekemeyince anten deyip kendin cekemedimi cocuklasan sen :l03:
Butun 1e1 attıgın bedensellerin oyunu bırakmış olmasına ragmen,oyunu bırakmayan en iyi bedensel diye konu açıp kendini gostermeye çalısan sen :D
Millete koç ve yeğen diye hitap ediyosunda yaşın başın kaç senin :D
Ayrıca şunuda anlamam bir oyunda neden millet ismini duyurmaya çalışır :D
Son olarak ta aman sen ünlü olmaya çalışma o zaman neler yaparsın tahmin bile edemiyorum.

1 Cisi -110t Nakıt Para Var Belkı C Turkuaz+9 Satan Cıkar dıye Öle dedim
2 Cisi-1e1 ws de Pot İçmem Ve Silah Degısmem Benı Kendınle Karıstırma Benı Oyunda Herkez tanıyo Ben Adam gibi Vs ATarım HAkkımla Yenılırım VEya Yenerım
3-Anket Acarım Sanamı Sorcam Forum Sonucda Herkez istedıgını Yapar
4-İstedıgım Gibi Konusurm Yaşım 18 ;VArmı Bi Dicen
5-Ben Oyunda Ünlü Olmaya CAlısmam Benı Herkez Nası Tanıdı Lvl Kasdım Vs de YEndım Milleti Öle Tanındım Sadece Oyunda 3-4 Kişi Benı Cekemıyo Diye Burda Bos Muhabbet Yapmana Gerek Yok
Oyunda Kıme Sorarsan Sor Bır Dostlugum Vardır Dostum
6-Cısı O Cekemeyen Anten Taksını Pazara Bırakırken Yazarım Benım Oyunda Kımseyı Cekemediğm YOk Tmm mi LAfı Baska Bi Yerınden ANlama
Her Şeyede Maydonuz Olma Avukatlık yapma Post Atma Bu Konuyo Daha Senı İlgilendırmez Bak Dalgana .

1 Cisi -110t Nakıt Para Var Belkı C Turkuaz+9 Satan Cıkar dıye Öle dedim
2 Cisi-1e1 ws de Pot İçmem Ve Silah Degısmem Benı Kendınle Karıstırma Benı Oyunda Herkez tanıyo Ben Adam gibi Vs ATarım HAkkımla Yenılırım VEya Yenerım
3-Anket Acarım Sanamı Sorcam Forum Sonucda Herkez istedıgını Yapar
4-İstedıgım Gibi Konusurm Yaşım 18 ;VArmı Bi Dicen
5-Ben Oyunda Ünlü Olmaya CAlısmam Benı Herkez Nası Tanıdı Lvl Kasdım Vs de YEndım Milleti Öle Tanındım Sadece Oyunda 3-4 Kişi Benı Cekemıyo Diye Burda Bos Muhabbet Yapmana Gerek Yok
Oyunda Kıme Sorarsan Sor Bır Dostlugum Vardır Dostum
6-Cısı O Cekemeyen Anten Taksını Pazara Bırakırken Yazarım Benım Oyunda Kımseyı Cekemediğm YOk Tmm mi LAfı Baska Bi Yerınden ANlama
Her Şeyede Maydonuz Olma Avukatlık yapma Post Atma Bu Konuyo Daha Senı İlgilendırmez Bak Dalgana .

Forum burası şahsi işlerini yazıcagın bir ortam değil istedim yere istedim sekilde post umu koyarım,
1e1 ws de pot basmam demişin ss almamız gerekiyomus demek gecen gece sehirde 90 lvl afk çarları keserken seni kestik diye gel senide kesim diyen sen değilmiydin :D
Sonra noldu mek le geldiğin ws de pot basan baron takan bendim herhalde sonrada oyundan cıkan. :m08:
Bahane üretim merkezi değil burası,tamam en iyi bedensel sensin :l03:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri