- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
eeeeeeeee
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Olan olayı söledik sana dokunan ne oldu
Hadi onude geçtim madem bu tarz işlerle uğraşmıycan neden post atıyosun.
Ateşlenmek demişin ben ateşlenmem sadece gereken cevabı yazarım,sende bi ateşlenme olmasa olan bi olay için attıgım post a sazanlamazdın.
Ben dedim mi ready e haksızlık ediyosunuz v.s yapıosunuz onuda demedik polemik yapmak için,attıgım onceki postu bile okumadan yazdıgım son yazıyı goz onune alarak saçma sapan cevaplar yapıp kendinimi tatmin etmeye çalışıosun.
Konuya gelirsek yuksek level bir oyuncunun bu kadar kendini kucultucu seyler yazması zaten saçma aksini iddaa edenlerde olmadı.Oyunda bi savaş gonderdik diye yok ss alırsınız onu yaparsınız diyen sen,hala forumda cogu yazanla hem fikir oldum bi post a kendini tatmin etmek için cevap yazıosan sana yazıcam tek soz;ÜZÜCÜ olur. :l04:
Boş beleş işlerle uğraşmıyorum bunların içinde sende varsın dostum.. Reel'e dönmem gerek oyuna dönünce seninle ilgilenirim sen sadece 'Oyundan' ibaretsin sanal dünyanın sanal insanı o yüzden fazla konuşma oyununa bak git başka yerde post kas esir alma konuyu..

İyi Forumlar..
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Boş beleş işlerle uğraşmıyorum bunların içinde sende varsın dostum.. Reel'e dönmem gerek oyuna dönünce seninle ilgilenirim sen sadece 'Oyundan' ibaretsin sanal dünyanın sanal insanı o yüzden fazla konuşma oyununa bak git başka yerde post kas esir alma konuyu..
İyi Forumlar..
Katılıyorum Bos İnsan xSuskunx İşde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)