Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kenan beyle görüşmenize gerek yok bana mail adresinizi pm leyin size paranızı geri göndereyim. Yada tüketici haklarına şikayet edin. Yanlız bu kadar geçmişimize rağmen, sunucunuz teslim edilmesi geciktiğinden ötürü, bu yazdıklarınızı ben okuduktan sonra sunucunuzu malesef sağlamayacam. Dediğim gibi pm bekliyorum. Ben müşteriye aç değilim çok şükür.
her zaman boyle yapar kendisi
adam beyan etmiş suçunu işte ne war bunda
ticket atıyor demekki bakmıyorsunuz
oda konu altında paylaşmış arkadasları ile
ne war yani bi tek siz yoksunuz burda gider başkasından alır
müşteriye a deilsin ozaman neden satarken kendınızı okadar ovuyorsunuz ??
Arkadaşım Kenan Beye de iletiyorum bu konuyu yarına paramın iadesini istiyorum.ve TİB başta olmak üzere şikayetlerimi yapıyorum.Bir 40 TL lik sunucu için beni rezil etmeniz yeter.Mail adrsine gerek yok ismim Sedat Çelik...
Sizin profesyonellik anlayışınız demekki bu.İyi laflara alkış.Kötü laflara tu kaka.Tebrik ediyorum.Bana gecikmeden dolayı bu kadar yazı diyorsun.Bana max.1 gün dediğiniz ürünü 5 gündür teslim etmiyorsunuz.Sonra gecikme diyorsunuz.Kenan Bey gibi biri dışında gecikmeden dolayı kimse özür dilemedi.Demekki bir tek o adam işin ciddiyetinde..
Sizin profesyonellik anlayışınız demekki bu.İyi laflara alkış.Kötü laflara tu kaka.Tebrik ediyorum.Bana gecikmeden dolayı bu kadar yazı diyorsun.Bana max.1 gün dediğiniz ürünü 5 gündür teslim etmiyorsunuz.Sonra gecikme diyorsunuz.Kenan Bey gibi biri dışında gecikmeden dolayı kimse özür dilemedi.Demekki bir tek o adam işin ciddiyetinde..
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)