Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
destekleri harika
Arkadaşım Destekleri Harika Ancak Sana Verdikleri Serverde Başka Serverlerin İsimleri Geçiyor Filezilladaki game Dosyasını Toplama Yapıyolar Anlıcağın Heryerde Başka Serverin Adı Yazıyor Level Atladığında Kronos-Tiep Yazıyor.Ancak Serverleri Bu Fiyata Görü Muhteşem Lag Olmuyor.Tavsiye Ederim Sana Domainde Veriyorlar.İmzamdaki Server Rüzgara Aittir.GirBi Bak 1GBlik Bence Al.
Arkadaşım Destekleri Harika Ancak Sana Verdikleri Serverde Başka Serverlerin İsimleri Geçiyor Filezilladaki game Dosyasını Toplama Yapıyolar Anlıcağın Heryerde Başka Serverin Adı Yazıyor Level Atladığında Kronos-Tiep Yazıyor.Ancak Serverleri Bu Fiyata Görü Muhteşem Lag Olmuyor.Tavsiye Ederim Sana Domainde Veriyorlar.İmzamdaki Server Rüzgara Aittir.GirBi Bak 1GBlik Bence Al.
kardeş toplama yapabilirler
ama unutma herşeyide onalrdan bekleme snde editliyerek kendine göre yapabilirsin

Ben sadece bu yoruma cevap vermek için siteye üye oldum.Rüzgar teknolojiye 4 gün önce paramı yatırdım ve ödeme bildirimimi yaptım.Aynı gece teslim edeceklerini söylediler.Fakat gelmedi.Ardından yılbası gecesi vereceklerini söylediler Fakat yine gelmedi.Ardından pazar günü rahatsız etmedim arkadaşları ve p.tesi birdaha sordum teslimatınız ne zaman olcak diye.Yine aynı yanıt bu akşam yapılacak diye fakat saat gece 02.08 hala teslimat yok.Sabah ilk işim kaymakamlıkda bulunan Tüketici hakları derneğine ve TİB e bir şikayet dilekçesi yazmaktır.Yani kesinlikle tercih etmeyiniz.sinirlerinizi yıpratmak istemiyorsanız uzak durunuz..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)