HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugün 5.günüm hala sunucum gelmedi.Hesabını siz yapınız.Ticketıma hala cevap yok.Ben yarın 04.01.2012 itibariyle şikayette bulunuyorum.Dilekçemde hazır.Yarın sabah olmasını bekliyorum.
hayat-oyuncusu@hotmail.com bunu eklersen Kenan bey Sana Yardımcı Olacaktır . Kendısı Durumuna Odeme Bıldırımı Yapıp Sunucu Teslımı Almayan Kullanıcılar Yazsın demıs .
Hergun 10'larca Kısı Para Yatırıyor Bunuda Dusun . Kenan Bey Yardımcı Olacaktır
Hergun 10'larca Kısı Para Yatırıyor Bunuda Dusun . Kenan Bey Yardımcı Olacaktır
Ben sadece bu yoruma cevap vermek için siteye üye oldum.Rüzgar teknolojiye 4 gün önce paramı yatırdım ve ödeme bildirimimi yaptım.Aynı gece teslim edeceklerini söylediler.Fakat gelmedi.Ardından yılbası gecesi vereceklerini söylediler Fakat yine gelmedi.Ardından pazar günü rahatsız etmedim arkadaşları ve p.tesi birdaha sordum teslimatınız ne zaman olcak diye.Yine aynı yanıt bu akşam yapılacak diye fakat saat gece 02.08 hala teslimat yok.Sabah ilk işim kaymakamlıkda bulunan Tüketici hakları derneğine ve TİB e bir şikayet dilekçesi yazmaktır.Yani kesinlikle tercih etmeyiniz.sinirlerinizi yıpratmak istemiyorsanız uzak durunuz..
Kenan beyle görüşmenize gerek yok bana mail adresinizi pm leyin size paranızı geri göndereyim. Yada Tüketici haklarına şikayet edin. Yanlız bu kadar geçmişimize rağmen, sunucunuz teslim edilmesi geciktiğinden ötürü, Bu yazdıklarınızı ben okuduktan sonra sunucunuzu malesef sağlamayacam. Dediğim gibi Pm bekliyorum. Ben müşteriye aç değilim çok şükür.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)