HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Madem bir sw açtınız bu tür sorunları önceden belirlemeniz ve ona göre bir alt yapı hazırlanamanız gerekirdi anlaşılan baya bi küçük düşünmüşsünüz...
Birde para ile destek istiyorsunuz Bu kadar insan sw nin geleceğinden ümitsizken hiç kimse size destek vermez...
Birde şu gm olayı var tabi Yazığınız Gmliklerri kullanan insan bozuntuları
Haksız yere ban Adam kayırma gibi haksız ve adaletsiz davranışlarda bulunuyorlar Yönetici listenizi disiplinsiz tutmuşsunuz een yakın arkadaşlarınızı değilde oyunun içinden oyunu iyi bilen insanlar arasından gm seçseniz sizin için en iyisi olucaktı çünkü bu şekilde insanların içinde gm liklerini kaybetme korkusu olucaktı Ama sen gidip arkadaşını gm yaparsan o senden kormayıp her türlü adaletsizliği yapar.. Gm nin arkadaşım olduğunu nerden çıkardın dersen bu kadar adaletsizliği görmezden gelmen ve o gm nin hala takım içinde olması onun senin için değerli oldugunu gösterir ..
iyi bir yönetici olmak için büyük düşünmek lazım ama siz baştan küçük düşünmüşsünüz
İşinizin ne denli zor olduğunu biliyorum ama sw açarken bunların hepsini düşünmeniz gerekirdi Ben sw güzel olduğu için açılmasını bekliycem
Küfür asla etmem eden arkdaşlara tek sözüm bu sadece bir oyun
Bu kadar kendinizi kaptırmayın.
Birde para ile destek istiyorsunuz Bu kadar insan sw nin geleceğinden ümitsizken hiç kimse size destek vermez...
Birde şu gm olayı var tabi Yazığınız Gmliklerri kullanan insan bozuntuları
Haksız yere ban Adam kayırma gibi haksız ve adaletsiz davranışlarda bulunuyorlar Yönetici listenizi disiplinsiz tutmuşsunuz een yakın arkadaşlarınızı değilde oyunun içinden oyunu iyi bilen insanlar arasından gm seçseniz sizin için en iyisi olucaktı çünkü bu şekilde insanların içinde gm liklerini kaybetme korkusu olucaktı Ama sen gidip arkadaşını gm yaparsan o senden kormayıp her türlü adaletsizliği yapar.. Gm nin arkadaşım olduğunu nerden çıkardın dersen bu kadar adaletsizliği görmezden gelmen ve o gm nin hala takım içinde olması onun senin için değerli oldugunu gösterir ..
iyi bir yönetici olmak için büyük düşünmek lazım ama siz baştan küçük düşünmüşsünüz
İşinizin ne denli zor olduğunu biliyorum ama sw açarken bunların hepsini düşünmeniz gerekirdi Ben sw güzel olduğu için açılmasını bekliycem
Küfür asla etmem eden arkdaşlara tek sözüm bu sadece bir oyun
Bu kadar kendinizi kaptırmayın.
şimdi herşey güsel hoşda iyi anlatmışsında şurda bişeyi tam anlatamamıssın....oyunun ne kadr büyüdügünü fark etmemişsin 10milyonu geçmiş uyelikleri kaldırdılar bunun için buda oyunun büyüdügünü gosterir tabi buda lag ve bug da yapıyor gmlerde elinden geleni yapıyor ben oyle inanmak istiyorum onlara yardımcı olmak istiyorsak elimizden gelen tke şey beklemek...
herşey düzelcek.....(*_*)
haklısın kardes valla benim car bugdan cıktı loncayı 2. yaptıkşimdi herşey güsel hoşda iyi anlatmışsında şurda bişeyi tam anlatamamıssın....oyunun ne kadr büyüdügünü fark etmemişsin 10milyonu geçmiş uyelikleri kaldırdılar bunun için buda oyunun büyüdügünü gosterir tabi buda lag ve bug da yapıyor gmlerde elinden geleni yapıyor ben oyle inanmak istiyorum onlara yardımcı olmak istiyorsak elimizden gelen tke şey beklemek...

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)