HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şimdi herşey güsel hoşda iyi anlatmışsında şurda bişeyi tam anlatamamıssın....oyunun ne kadr büyüdügünü fark etmemişsin 10milyonu geçmiş uyelikleri kaldırdılar bunun için buda oyunun büyüdügünü gosterir tabi buda lag ve bug da yapıyor gmlerde elinden geleni yapıyor ben oyle inanmak istiyorum onlara yardımcı olmak istiyorsak elimizden gelen tke şey beklemek...
herşey düzelcek.....(*_*)
BAK ARKADASIN SEN YANNIS ANLIYORSUN HERALDE PWP servere kurmak kolay degildir ama bısye düsünememisler ben 1 server acmıslar herkes girisn diye herkes grince noluyor dediign gibi lag oluyor baglantı kopuyor su oyunu bunlar bilmiyor acıkca sölüyorum ben tr de oynuyorum 40 server var nedne 40 server var adamlar düsünmüs herseyi almen metinde bile 31 server var ha bide diyorsunuz ki para ile yardımcı olun ulen item alcam gm pm diyorum bakmıyor nasıl güveneyim bu siteye 2 de bir kapanyor kardesim ha tama güzel herkez türk burda arkadaslarımız var cok güzel ama 1 serverle olmaz bu iş bide ayrımcalık var bu iste AMA YİNEDE ACILMASINİ BEKLİYCEZ BASLKA CARA YOK
Bir tut neden küçük düşünüyorsun arkadaşım ??
Server 15.000 kapasiteli neden böyle oluyor server çünkü 15.000 i aşıyor player sayısı tabi bundan dolayıda habire res habire res demekki serverın 15.000 aşkın playerı var
Ve bu türk serverı Açıkçası ben bir tutmak isterim.
Server 15.000 kapasiteli neden böyle oluyor server çünkü 15.000 i aşıyor player sayısı tabi bundan dolayıda habire res habire res demekki serverın 15.000 aşkın playerı var
Ve bu türk serverı Açıkçası ben bir tutmak isterim.
sabiti okusaydın bunları yazma ihtiyacı duymazdın bu ayın sonuna server 2 açılcak demişler... bakmadın galiba dalgınlıgına veriyorum haksızda degilsin ama haklıda degilsin!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)