berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Savaş Yapıcak Lonca Arıyoruz !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nyorai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ReSpawn Loncası olarak savaşıcak lonca bulamıyoruz,savaş isteyen loncalar varsa eğer konu altına veya oyundan Pho3nix ve xKoRSaNx ulaşarak saat ve gün belirtmeniz yeterli olucaktır. :rolleyes:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Geçmişini çok çabuk unutmuşun afacan,2 ay önce bütün loncaya ben kanka çekmiyodun.Şimdi düşmanın mı oldular,seni madem bilen biliyo hala bize atılan olumsuz yorumlara neden atlama gereği duyuyosun :D

Zevk için savaş yapılması adına çağrı amaçlı açılmış bir konuyu bile - yönde yönlendiriyosunuz ya,sözün geldiği son nokta olsa gerek.Madem özlü sözden gidiyoruz.Bitanede benden gelsin: Alemin derdi biz olmuşuz,demekki zamanında çok koymuşuz.

Ben kralım kompleksi taşıyan insanlardan nefret ediyorum. Oyunu oyun olmaktan çıkaran insanlardanda herşey tadında, yerinde, zamanında kalmalı 2 galibiyetimiz var hani kalkıp reklam yapma gereksinimi duymuyorum bu yorumu tartışma, kin vs algılama hemen ateşlenme herneyse..

İyi Forumlar.
Sw başından beri dikiş tutturamayan lonca lonca gezen Destek almadan vs bile atamayan Tek baslarına kadrosuz sadece hırsızlık çakallıkla toplanan itemlerle
Geçici güçteki boş adamların toplandığı boşbeleş toplama kampları Kule vs gibi yerlerde kuyruklarını kıstırıp kaçan bu boşbeles hilecıler. Adam olmuşta Savaşmı yolluyor.
Allah sizi ne yapmasın soner :D

Savaş özürlü olduk oğlum nabalım artık,kime savaş atsak işim var,adamlar yok,canım istemiyo öle böle falan filan hepimiz kardeşiz savaş ne diye modunda takılıyoruz :D
Biraz savaş yapmak lazım artık,yapılcak son şey konu açmaktı.Bizde bunu yaptık.
Her neyse selametle,savaş yapıcak lonca varsa dediklerimiz hala geçerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri