Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Farmcim.com] Ücretli Çalışacak Metin2 Farmer Ekip Arkadaşları Arıyoruz! (Düzenli Gelir)

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Başarılar dilerim güzel bi sistem olur umarım her serverde ritim tutturmak zor.

Başarılar dilerim güzel bi sistem olur umarım her serverde ritim tutturmak zor.
İyi dileklerin ve değerli yorumun için teşekkürler hocam. Kesinlikle haklısın, her serverın dinamiği ve piyasası bambaşka. Tek tabanca altından kalkılacak bir iş değil.

İşte tam da bu yüzden Farmcim olarak geniş ve profesyonel bir ekip kuruyoruz. Herkes kendi uzman olduğu, piyasasını ezbere bildiği serverda görev alacak. O bahsettiğin zorlu ritmi, güçlü kadromuzla tutturacağız. Desteklerin için sağ ol, iyi forumlar

"BÜYÜK OPERASYON BAŞLIYOR: KADROMUZ ŞEKİLLENİYOR! ⚔️

Farmcim.com olarak ilk profesyonel kadromuzu oluşturmaya başladık. Bugün itibarıyla tecrübeli pilotlarımızla el sıkışarak operasyonun startını verdik!

🔥 Neden Bizimle Çalışmalısınız?

• Adil Kazanç: Piyasadaki en yüksek yüzdelik dilimlerle (%70-%30 oranları) çalışıyoruz.
  • Güvenilir Ödeme: Haftalık tıkır tıkır işleyen ödeme sistemi.
  • Profesyonel Yönetim: Siz sadece oyuna odaklanın, müşteri ve piyasa stresini biz yönetelim.
🚀 KONTENJANLAR DOLMADAN YERİNİZİ ALIN! > Özellikle gündüz veya gece vardiyasında disiplinli çalışabilecek profesyonel Metin2 oyuncuları için hala açık pozisyonlarımız mevcut.

👇 Başvuru Formunu Doldur, Ekibe Katıl:www.farmcim.com"

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri