kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Mobil Ödeme / Görüşleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

10 Yaşındaki cocuk edit cekemez diyorsun benım kardeşim mmometin2 oynuyor ve 5 editi var benden hıc bır yardım almadan bankayı nerden bulduysa artık gidip yatırmıs mobil ödeme daha iyi olabilir 10 kağıt üstüne katılsa bişey olmaz :) - yeniliklerinizi bekliyoruz

Bence mobil ödeme çok iyi bir fikir değil.Sonuçta serverin kirasını şunu bunu kontör ile yapmıyorlar :))

Mobil ödeme ile ilgili çalışmalarımız var. 1-2 firmayla görüştüm. Fakat %40 lık bir kesinti yapıyorlar.
Bizde bu %40 lık kesintiyi ekleyerek mobil ödeme aktif edebiliriz yakında. Yani şöyleki

25 mmolira banka havalesiyle 25 TL
25 mmolira mobil ödeme ile 35 TL

şeklinde
Fiyatlarda Artma Olsa da Pek Etkileyeceğini Sanmam. Çok İstek Var Mobil Ödeme İle İlgili , Satışlar Eminim Çok Fazla Olucaktır. Ptt Hakkında da Çok Fazla İstek Vardı , Ona da Bir Çözüm Bulunursa Satışlar İçin Çok İyi Olcagını Düşünüyorum..

Mobil ödeme çok para keser,en az bi %30'luk kesim yapar yani 4 edit alacağınıza 3 edit alıcaksınız.En azından hiç yoktan daha iyidir :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri