Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Mobil ödeme ile ilgili çalışmalarımız var. 1-2 firmayla görüştüm. Fakat %40 lık bir kesinti yapıyorlar.
Bizde bu %40 lık kesintiyi ekleyerek mobil ödeme aktif edebiliriz yakında. Yani şöyleki
25 mmolira banka havalesiyle 25 TL
25 mmolira mobil ödeme ile 35 TL
şeklinde
Bizde bu %40 lık kesintiyi ekleyerek mobil ödeme aktif edebiliriz yakında. Yani şöyleki
25 mmolira banka havalesiyle 25 TL
25 mmolira mobil ödeme ile 35 TL
şeklinde
mobil ödemeden sonra 1-2 bankayla görüşüp sanal pos alacağım. Kredi kartı ile de ödeme yapılabilecek yakında marketten
Fakat şuan öncelik oyunda. Oyunda hazırladığımız bazı yenilikler var onları yaptıktan sonra bunlar 
Fakat şuan öncelik oyunda. Oyunda hazırladığımız bazı yenilikler var onları yaptıktan sonra bunlar 
mobil ödemeden sonra 1-2 bankayla görüşüp sanal pos alacağım. Kredi kartı ile de ödeme yapılabilecek yakında markettenFakat şuan öncelik oyunda. Oyunda hazırladığımız bazı yenilikler var onları yaptıktan sonra bunlar
![]()
Ben
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu firma ile çalıştım evet %40 kesinti yapıyor bu firma mesela 35 tl ödeme yapılınca adminimizin hesabına 21 tl geçiyor.Şu an hala anlaşmam var firma ile bence sizde bu firma ile çalışın gayet iyi bir firma.
Son düzenleme:
BenLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu firma ile çalıştım evet %40 kesinti yapıyor bu firma mesela 35 tl ödeme yapılınca adminimizin hesabına 21 tl geçiyor.Şu an hala anlaşmam var fimra ile bence sizde bu firma ile çalışın gayet iyi bir firma.
Biz daha farklı bir firma ile çalışacağız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)