emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Mobil Ödeme / Görüşleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Mobil ödeme ile ilgili çalışmalarımız var. 1-2 firmayla görüştüm. Fakat %40 lık bir kesinti yapıyorlar.
Bizde bu %40 lık kesintiyi ekleyerek mobil ödeme aktif edebiliriz yakında. Yani şöyleki

25 mmolira banka havalesiyle 25 TL
25 mmolira mobil ödeme ile 35 TL

şeklinde

mobil ödemeden sonra 1-2 bankayla görüşüp sanal pos alacağım. Kredi kartı ile de ödeme yapılabilecek yakında marketten :) Fakat şuan öncelik oyunda. Oyunda hazırladığımız bazı yenilikler var onları yaptıktan sonra bunlar :)

mobil ödemeden sonra 1-2 bankayla görüşüp sanal pos alacağım. Kredi kartı ile de ödeme yapılabilecek yakında marketten :) Fakat şuan öncelik oyunda. Oyunda hazırladığımız bazı yenilikler var onları yaptıktan sonra bunlar :)

Ben bu firma ile çalıştım evet %40 kesinti yapıyor bu firma mesela 35 tl ödeme yapılınca adminimizin hesabına 21 tl geçiyor.Şu an hala anlaşmam var firma ile bence sizde bu firma ile çalışın gayet iyi bir firma.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri