kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Emrah abi, özür dilerim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LONGINUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

gerçek hayatı sanal ile karıştırmış olanlardansın bunun çözümü aşşağıda

kasanın fişlerini sök kasayı camdan aşşağı fırlat.

bak kardeşm sana sunları diyim bunlar gelip gecici hayat deneme mod olsan ne olacak olmasan ne olacak sonucta forumun temizlenmesi ugrasıyorsun bunlar boş işler kardeşim hayat bu degil böyle şeylere pişman olma pişmanlıgını böyle şeylere harcama kardeşim benim . annen ve baban boşandı diye liseyi neden bırakıyorsun sonucta onlar senin anne ve baban bir karar alıp bosanmıslar bak evde hergun kavga olsa daha mı iyidi onlar seni düşünecektir sen liseyi oku bırakma bak çok çekersin sonradan. bildigin bi forum iki yazı yazıyorsun olup bitiyor hadi Allah ' a emanet ol kardeşim benim bi kere daha düşün sanal değilde sosyal olmaya çalış...

Emrah Abi o kadar acımasız insan değil. Ve kadroyuda bende yanlış tanımışım.(Yanlış ve karalama manasında konuşmuyorum)
Her şey sabah başladı.. Konuları okurken yönetim üyesinden bir kişinin imzasında forum kurallarına aykırı bir şey gördüm. Onu kurallara göre buraya açmam gerekiyordu Konuyu açtım. [Rna]Majezik adminimiz arkadaş ekledim onu kabul etmemiş . Özel mesaj kısmı açık değildi. Duvarı kapalı. Diğer adminlere mesaj attım 1 saat filan geçti bir şey değişmedi. unthinkinq co-adminimize söyledim o da editlemişti imzayı.. RNA adminimizde konuyu buraya açtığım için ve azda sert davrandığımdan elimde olan rütbeyi almıştı. (Sanırım. Ama rütbem sonuçta alınmıştı) Rütbem alındığı İçin iyice sinir ve üzüntüden ağızımdan az argo bir kelime çıkınca ban yedim. İşte benimde anım böyle..

Özür Diledim. Belki bir şey değimedi ama...

Emrah abi o kadar acımasız değildir. Zaten suç kişiye değil. O Üyeliğe veriliyor...

Hocam Siz napıyorsunuz

Ağlıyacak hale gelmiş Adam Bir forum için mi ?

Demekki bayağı bir Yer sağlamış kendine Turkmmo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri