- Konular
- 565
- Reaksiyon Skoru
- 979
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 220
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Özür dilerim.
Herşey ben deneme moderatör iken terfi sırasında başladı. D.mod sürecinde elimden geleni yapmaya çalışıyordum. O terfi sırasında ben ve gökhan olamayınca, ilk başta çok üzüldüm. Ağlamaya yakın bir duygu yaşadım. Forumu sürekli yeniliyor, tekrar tekrar profilime terfi alanlara bakıyordum. Gökhan ile msn'de turkmmo hakkında olumsuz eleştirilerde bulunduk, hatta küfrettik. Belkide bazı yönetim üyelerini küçük düşürecek sözler söyledik. Özür diliyorum çünkü yaptığım yanlışın farkındaydım. Yani anlayacağınız turkmmoyu makaraya aldım. artık umursamıyordum, yeni şeylere ilgi göstermeye çalışıyordum ama olmadı. D.mod'dan istifa olayı ise, annem ve babamın boşanması yüzünden benim, liseyi okuyamamam ve çalışmamdı. Vakit olmıyacaktı, ve artık ümidimi kesmiştim. Gökhan ile konuşurkende bu kusurumu düşünerek makaradanda alarak istifa ettim.
Turkmmoda akşamları gezerdim arasıra bakardım, yatardım. Yatarkende hep turkmmo hayalini kurardım, terfi etmek, tecrübe kazanmak vesayre...
Çok düşündüm, bugün ki terfilere bakarakta içimden defalarca keşke çektim, keşke dedim, gökhanla arkadaş olmasaydımda bunlar olmasaydı. Keşke dedim, istifa etmeseydimde bunlar olmasaydı. Keşke dedim çünkü hata yaptm. Çok pişmanım, emrah abi ve tüm turkmmo halkı, yaptığım hatalardan dolayı özür dilerim, lütfen beni affedin, bi eşeklik ettim. Çok üzgüünüm, yanlış yaptım. Emrah abi ne olur, lütfen deneme mod. görevimi geri ver.
turkmmo halkı gökhan ile msnde konuşurken sizler için söylediğim kötü sözlerden dolayı çok özür dilerim. Beni affedin, hata yaptm.
1 yıl olsada 10 yıl olsada asla pes etmiycem, layık olmaya çalışıcam sana. Lütfen. Emrah abi görevimi geri ver. ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN...BANA IKINCI BIR SANS TANI NOLUR.
HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN.
Herşey ben deneme moderatör iken terfi sırasında başladı. D.mod sürecinde elimden geleni yapmaya çalışıyordum. O terfi sırasında ben ve gökhan olamayınca, ilk başta çok üzüldüm. Ağlamaya yakın bir duygu yaşadım. Forumu sürekli yeniliyor, tekrar tekrar profilime terfi alanlara bakıyordum. Gökhan ile msn'de turkmmo hakkında olumsuz eleştirilerde bulunduk, hatta küfrettik. Belkide bazı yönetim üyelerini küçük düşürecek sözler söyledik. Özür diliyorum çünkü yaptığım yanlışın farkındaydım. Yani anlayacağınız turkmmoyu makaraya aldım. artık umursamıyordum, yeni şeylere ilgi göstermeye çalışıyordum ama olmadı. D.mod'dan istifa olayı ise, annem ve babamın boşanması yüzünden benim, liseyi okuyamamam ve çalışmamdı. Vakit olmıyacaktı, ve artık ümidimi kesmiştim. Gökhan ile konuşurkende bu kusurumu düşünerek makaradanda alarak istifa ettim.
Turkmmoda akşamları gezerdim arasıra bakardım, yatardım. Yatarkende hep turkmmo hayalini kurardım, terfi etmek, tecrübe kazanmak vesayre...
Çok düşündüm, bugün ki terfilere bakarakta içimden defalarca keşke çektim, keşke dedim, gökhanla arkadaş olmasaydımda bunlar olmasaydı. Keşke dedim, istifa etmeseydimde bunlar olmasaydı. Keşke dedim çünkü hata yaptm. Çok pişmanım, emrah abi ve tüm turkmmo halkı, yaptığım hatalardan dolayı özür dilerim, lütfen beni affedin, bi eşeklik ettim. Çok üzgüünüm, yanlış yaptım. Emrah abi ne olur, lütfen deneme mod. görevimi geri ver.
turkmmo halkı gökhan ile msnde konuşurken sizler için söylediğim kötü sözlerden dolayı çok özür dilerim. Beni affedin, hata yaptm.
1 yıl olsada 10 yıl olsada asla pes etmiycem, layık olmaya çalışıcam sana. Lütfen. Emrah abi görevimi geri ver. ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN...BANA IKINCI BIR SANS TANI NOLUR.
HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
gerçek hayatı sanal ile karıştırmış olanlardansın bunun çözümü aşşağıda
kasanın fişlerini sök kasayı camdan aşşağı fırlat.
Görevini geri vereceklerini sanmam. Hatanı anlamış olman güzel...
Ne demiş müslüm baba
Son pişmanlık neye yarar?
Herşeyin bi bedeli var.
Olmadı yar....
Emrah Abi o kadar acımasız insan değil. Ve kadroyuda bende yanlış tanımışım.(Yanlış ve karalama manasında konuşmuyorum)
Her şey sabah başladı.. Konuları okurken yönetim üyesinden bir kişinin imzasında forum kurallarına aykırı bir şey gördüm. Onu kurallara göre buraya açmam gerekiyordu Konuyu açtım. [Rna]Majezik adminimiz arkadaş ekledim onu kabul etmemiş . Özel mesaj kısmı açık değildi. Duvarı kapalı. Diğer adminlere mesaj attım 1 saat filan geçti bir şey değişmedi. unthinkinq co-adminimize söyledim o da editlemişti imzayı.. RNA adminimizde konuyu buraya açtığım için ve azda sert davrandığımdan elimde olan rütbeyi almıştı. (Sanırım. Ama rütbem sonuçta alınmıştı) Rütbem alındığı İçin iyice sinir ve üzüntüden ağızımdan az argo bir kelime çıkınca ban yedim. İşte benimde anım böyle..
Özür Diledim. Belki bir şey değimedi ama...
Emrah abi o kadar acımasız değildir. Zaten suç kişiye değil. O Üyeliğe veriliyor...
Hatanın neresinden dönersen kardır diye bir söz var. Söylemiş oldukların bizi değil seni küçültür. Tabii pişman olduğun anlaşılıyor. Diğerleri gibi sende çalış, gerçekten o görevi istediğini ve TurkMMO yu makaraya almadığını göster. Gerisini admine bırak. Bu benim düşüncemdir adminin cevabı tamamen farklı olabilir.
emrah bey'in acımasız olduğunu sanmam verebilir görevinizi
- Konular
- 1,184
- Reaksiyon Skoru
- 1,973
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -237
- DevLira
- 0
Hatanın neresinden dönersen kardır diye bir söz var. Söylemiş oldukların bizi değil seni küçültür. Tabii pişman olduğun anlaşılıyor. Diğerleri gibi sende çalış, gerçekten o görevi istediğini ve TurkMMO yu makaraya almadığını göster. Gerisini admine bırak. Bu benim düşüncemdir adminin cevabı tamamen farklı olabilir.
- Konular
- 162
- Reaksiyon Skoru
- 176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
emrah bey'in acımasız olduğunu sanmam verebilir görevinizi- Katılım
- 31 May 2010
- Konular
- 1,082
- Reaksiyon Skoru
- 551
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -109
- DevLira
- 0
Görevini geri vereceklerini sanmam. Hatanı anlamış olman güzel... 
Ne demiş müslüm baba
Herşeyin bi bedeli var.
Olmadı yar....

Ne demiş müslüm baba
Herşeyin bi bedeli var.
Olmadı yar....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)