mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Pack Yapamayanlar Buraya..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inovasyonsoft2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 904
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pack yapamayan arkadaşlar cok duydum herkes sordu ögretmemi istedi ama herkese tek tek olmuyor tabi bende bir konu altında topluyayım dedim.

Ayrıca Bu Olay Hackcilerede yol açmış olacakdır.Çünkü yaptıgımız çalışma Editlemek İstediğiniz Packin Sw sine ait olan ipyi gösteriyor.

Örnek Olarak. Lordmt2 Packini İndirdiniz editliceksiniz.Yani İp Leri deiştiriceksiniz.

UnEpk Ve ya Extactor adlı 2 dosya var hangisini kolay bulup indirirseniz artık.

Editlemek İstediğiniz server packinin içindeki pack dosyasini unEpk ve ya extractor dosyasi içine atın.

Ben unEpkden Anlatacağım. [Resimli]

İlk Olarak UnEpk İndiriyoruz.

Sonra Bu İndirdiğimiz UnEpk.exe yi bi klasör açıp İçine Atiyoruz.

Sonra Editliceğimiz Serverin rarın İçinde Pack Klasörünü Tut Sürükle yöntemiyle Bu dosya içine atiyoruız.

img26

UnEpk.exe ye tıklıyoruz. Bir Klasör Açılcakdır.

img68

Pack Klasörünü Aç Diyoruz.

UnEpk.exe nin oldugu klasör bende une diye kayıtlı pack klasörünü aç diyince unEpk nin arama bölümü çıkar Packi Arayin 2 kere tıklayın.

Sonra Karşınıza locale_tr.epk ve root.epk çıkıyor.
Root.epkye 2 kere tıklayıp. Açma İşlemini Başlata Tıklıyoruz.

img70

Sonra Karşınıza Siyah Bi Ekran Çıkar.Ekranda
Press Enter or Space to Continue yazısı çıkar.

Entere yada Boşluk Tuşuna Basın gider o. Sonra UnEpk.exe nin oldugu Klasörün içine Source Diye Bir Dosya Gelir. O Source Dosyasını açıyoruz.
Sonra Çıkan Ekrandaki Not Defterlerinin arasında Serverinfo adlı notdefterini buluyoruz.

img59

serverinfo adlı dosyayi açıyoruız.

Sonra Şimdi Altta Verdiğim Resimdeki gibi Serverinizin İplerini (Size Özel İpyi) yaziyoruz kaydet Diyoruz.
Sonra Unepk.exeye geri Dönüp Tekrar Paketle Diyoruz. UnEpk.exe nin oldgu klasöre root.epk ve root.eix gelir. Onu Pack İçine Atiyoruz. Bu Kadar Packiniz Editlenmiştir..

35556043.jpg

+Repi Eksik Görmeyin Emeğe Saygı..

Yapamayanlar sales@inovasyonsoft.com
Ekleyebilir Yardım Ederim.

Son düzenleme:
Evet Zaten Bende LordMt2 Packi olur demedim. İpyi yazdıgın Serverin Packi olur. Ve O Servere Girersin. LordMt2 ye değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri