romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Fivem server kurulumu için gerekli programlar ve alt yapı paketi

erenturna21

Gittiğin yola inandıysan attığın adımlardan korkma
TM Üye
Konular
118
Çözüm
1
Online süresi
1mo 7d
Reaksiyon Skoru
312
Altın Konu
1
TM Yaşı
8 Yıl 8 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
194
MmoLira
3,807
DevLira
-6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere boş fivem paketi veriyorum ve kurulumunu anlatacağım
Fivem paketini çalıştırmak için gerekli programlar ise şunlardır

Altta verdiğim linkten FiveM Resource dosyasını indirin

Yerel disk C ye göre kurulum anlatacağım başka yere kuracaklar ona göre değiştirme yapabilir. Öncelikle C klasörüne " Sunucu " Adlı bir klasör oluşturun ve üstte indirdiğimiz cfx-server-data yı içine atın. Attıktan sonra " " bu siteye girip en güncel fxserver dosyalarını indirip onuda " Sunucu " Klasörünün içine atıyoruz.(yanlış anlaşılma olmasın cfx server içine değil direkt sunucu dosyasının içerisine) Sonra altta vereceğim server.cfg'yi de " Sunucu " Dosyasının içerisine atıyorsunuz. Key için ve Steam Web API key için gerekli siteler server.cfg nin içerisinde mevcut server cfgyi elimden geldiğince size yardımcı olacak şekilde düzenledim

Şimdi size serverinizi başlatmak için başlat.bat vereceğim bunu dediğim gibi yerel disk c Sunucu adlı dosya için ayarladım farklı yere kuracaksanız local host videomu izleyerek değiştirip kuracağınız yere göre ayarlayabilirsiniz.

Bu başlat.bat'ı aynı şekilde " Sunucu " dosyasının içerisine atıyorsunuz

Ve serveriniz hazır ama çalıştırmak için gerekli bazı programları var ve bunları da sizin için link haline getirdim

burada ki programları indirip kurun database işine gelince bu paket boş bir server dosyası olduğu için içinde hiçbir script kurulu değildir talep gelirse basic scriptlerin kurulu olduğu bir pakette ayarlayıp paylaşacağım. Database scriptleri eklerken kendiniz okutarak oluşturacaksınız yakında paylaşacağım videomda detaylı essentialmode oluşturmayı anlatacağım şimdilik kendiniz oluşturun ve içerisine okutun

İyi forumlar ve iyi kullanımlar.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eline Sağlık

Sabitlendi teşekkürler

linkler calısmıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri