bList 1
bList
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Mikrofon Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeathMatch02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar.Mikrofonum Var Ancak Skype,Msn Ve Oyunlarda Mikrofondan Konuşmama Rağmen Sesim Karşı Tarafa Gitmiyor.Mikrofonda Herhangi Bir Sorun Yok.Başka Pc'de Denedim Sorunsuz Çalıştı.

Ses Ayarları Düzgün Tekbir Sorun Var,Bas Ve Tiz Ayarlarında Oynama Yapamıyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.

9618.bmp

9598.bmp

9600.bmp

C- Media AC97 Audio Device​

Mikrofon hangi pcde çalışmıyor ise ona takın. Başlat>Donatılar>Eğlence>Ses kaydından konuşmayı deneyin. Eğer ordanda ses gelmiyorsa, mikrofonun programı pcde yüklü olmayabilir. Mikrofonun CD'si yok ise o markayı Googleye yazıp aratın. Programı bulun yükleyin. Yinede olmazsa bir bilgisayar mühendisine başvurun.

Bu Sitedekini Deneyebilirsin:

Son düzenleme:
Merhaba, ilk önce Denetim masası - Ses, Konuşma ve Müzik Aygıtları - Ses efekti düzenini değiştir - ses'e giriniz orada Ses kaydederken bulunmaktadır. Onun Ses ayarına giriniz mikrofonu seçtiginizde sorununuz çözülecektir iyi forumlar.

Kasanın jak girişlerini kontrol et tozlandıysa temiz birde eğer mik i takerden yada çıkarırken bir jak takıldı yada çıkarıldı yazıyormu.Eğer yazmıyorsa bir temassızlık olabilir.Kasayı servise götür derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri